Sjukt glad!

Hallå!

MAn kan ju inte påstå att här varit bra uppdatering! eller har ju inte ens varit någon uppdatering alls!

Men om dagarna nu så går jag på utbildning sen sover jag typ haha ;P är inte van vid att tänka så mycket som jag gör haha :P

Vi hade typ delprov i torsdag gissa hur det gick? SJUKT BRA! men har ju varit där innan ju som sagt men ändå :)

26 av 27 rätt alltså 96.2% rätt att %en sjönk så mycket med bara 1poäng haha xD men är stolt faktiskt, kunde fått alla rätt men svarade lite fel på en fråga, eller fel och fel största delen i den var rätt hade jag bara inte skrivit det jag skrev först så xD men men 26 av 27 är oxå sjukt bra så!

Jag är sjukt glad att jag fick komma tillbaka och nu är det bara nästa vecka med utbildning kvar oxå, på fredag har vi slut provet! lite nervös är jag ju men tror nog inte det ska vara några problem!

Och nästa måndag då alltså den 8de går vi ut på telefon! klart helt beroende på mitt schema kanske inte jobbar den 8de vem vet, men någon gång den veckan iallafall!

Som sagt sjukt glad! lite jobbigt att det är innestående lön bara så fick inga pengar denna månaden vilket skulle varit sjukt välbehövt men wtf överlever ju alltid bra om man en dag skulle sluta sen då har man ju lön en månad efter man jobbat så man ska väl inte klaga :)

För Pierre verka det oxå gå bra! SKÖNT!

Första dagen avklarad!

Höll på att skriva god morgon precis xD men ja jag har varit vaken sedan klockan sju i morse så det var ju ett tag sedan, dock känner jag mig nästan som en zombie idag! är inte van vid att tänka så mycket som jag fått göra idag, och vara på allärten ;P

som sagt utbildningen började idag ju så, visst jag har jobbat där innan men man måste ju ändå hänga med, det kan vara något som är nytt och något som man glömt om inget annat så ska man ju ändå visa lite att man kan lixom.

Helst skulle jag vilja gå och sova nu men vi ska ju äta semlor sen haha ;D.

Btw utbildningen är bara på 13 dagar så den 5 mars är vi klara med den, alltså 13 hela dagar, nu är det 12 dagar kvar och det är en hel del som ska fastna så, men jag gillar det och kommer antagligen trivas lika bra som sisst så det är helt klart värt det!

Annars har jag tyvärr inget att berätta men det får gå ändå :I

testar igen xD

Testar ingen att koppla bloggen till facebook, sen sisst jag gjorde det så har bara ett inlägg kommit upp, inte för att jag skrivit många men iallafall 2 efter det eller nåt sånt xD skit bra funktion om den vill funka men men!

Idag gör jag iallafall inte mycket, nördar café world bara haha ;P

imorgon börjar utbildningen ;D

saknar Pierre vill bara krypa ner i sängen och kramas för jag fryser och är allmänt seg xD

Road Trip: Beer Pong


Originaltitel: Road Trip: Beer Pong     
Regissör: Steve Rash
Utgivningsår: 2009
Längd: 96 min
Manus: Brad Riddell
Genre: Komedi
Produktionsland: USA
Skådespelare:
Daniel Newman (II), Nestor Aaron Absera, Julianna Guill, Julia Levy-Boeken, Preston Jones, Michael Trotter, Danny Pudi, DJ Qualls

Om Road Trip: Beer Pong:
Collegestudenten Andys kompisar säger ständigt åt honom att sluta oroa sig över sin flickvän hemifrån och njuta av collegelivet. Han träffar en modell för ölpingis som han blir tagen av. När flickvännen bestämmer sig för att byta till hans college uppstår problem.

info - filmtipset.se

bild - google


Prinsessa

Originaltitel: Prinsessa     
Regissör: Teresa Fabik
Utgivningsår: 2009
Längd: 94 min
Manus: Teresa Fabik
Genre: Drama, Komedi
Produktionsland: Sverige
Skådespelare:
Maria Lundqvist, Anastasios Soulis, Thomas Hedengran, Grete Havneskjøld, Christian Magdu, Zandra Andersson, Moa Silén, Isabelle von Saenger, Henric Brandt


 

Om Prinsessa:
I en hopplös småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum - att alla ska se HENNE, se den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och helt utan social kompetens... Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet. Det är en komisk skildring med tragiska inslag, om fördomarna man möts av när man har "fel" utseende, om att hitta den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen lyckas och slutligen stå i centrum - men då på sina egna villkor.

info - filmtipset.se

bild - google


akuten igår

God morgon!

Usch är rätt trött! igår kväll var vi på akuten, Pierre mådde inte speciellet bra, han hade typ ont runt hjärtat och så vibrerade det, detta är en känsla han brukar få ibland så igår blev han rädd så vi ringde efter ambulansen!

dock var det som tur väl var inget fel på honom, läkaren trodde att det kunde vara att han är så smal så att hjärtat typ slår mot bröstkorgen ibland och då kunde det visst kännas så!

Skönt att det inte var något, men förstår att han blir rädd han låg och skakade igår, men mest av räddsla antagligen!

Jaja idag är det alla hjärtans dag men här händer det inget speciellet alls ;P

Hoppas iallafall ni får en bra dag :)

Falska människor

Det finns dom som snackar om falskhet och är lika falska själv.

Kan inte idioterna som är skyldig mig pengar ge mig dom och sedan låta bli att kontakata mig och låta mitt liv vara!

Hade det inte varit för det hade varit tusenlappar vi snackat om hade jag suddat ut er ur mitt liv för länge sedan!

Tack M, S & J för att du är sådana fittor.

Som sagt hade det inte varit för att ni är skyldiga mig dom summorna ni är så hade jag inte ens ägnat er en tanke!

nä orkar inte skriva mer om det just nu det nöjet ska jag inte ge mig själv för tillfället!

Som sagt falska människor ska inte snacka om falskhet!

God morgon

God morgon :)

Fråga mig inte vad jag gör uppe nu har ingenanning, vaknade och kunde inte somna om, men men.

Så vad händer idag då?
Egentligen ingenting som vanligt ;( fast jag känner faktiskt inte för att göra något heller, just nu går jag bara och väntar tills det ska bli tisdag, ja utbildningen startar visst på tisdag nu, vet inte varför men så var det visst xD

Alltså min blogg är nog fan världens tråkigaste, iallafall just nu, men sånt är livet ;P

skriver mer senare kanske kommer inte på något nu :)

test igen

Funkar det inte nu så skiter jag i vilket för tillfället!

Jävla skits helvetes mög!

test

Ett nytt försök xD

test

detta är bara ett test då jag försöker koppla bloggen till facebook, får se om det funkar denna gången xD

bla bla bla typ

Sitter här och gör typ ingenting haha ;P, sov innan idag mellan klockan 14.30 och 21.00 typ xD trodde jag skulle vara så trött så jag kunde sova hela natten med, då jag sovit 4 timmar dom två senaste nätterna men ikke, men känner mig inte trött nu iallafall så får väl försöka vara uppe hela dagen idag :)

Spelar lite på king och laddar ner filmen Prinsessan som jag tänkt kolla på under dagen, vi får väl se.

Annars har jag inte så mycket att skriva om just nu heller, mer än att jag iprincip tagit paus från wow efter som min speltid går ut den 16 och jag börjar utbildning den 15, har inte riktigt tid att spela då, och känner inte så mycket för att spela just nu heller, och sen har jag ju inte råd att fylla på heller hehe, kommer säkert bli skit sugen på att spela efter den 16de kan jag tänka haha :P

Inte många dagar kvar till måndag nu :D ska bli skönt att börja göra nåt igen, fatta jag ska jobba som fan när vi väl kommer ut på telefon, jag ska visa att det verkligen var en dålig period jag var i sisst jag jobbade där!

Nu jävlar ;)

Massa babbel om framtiden

undra om pierre är trött på mitt tjat haha :P

redan nu pratar och planerar jag förfullt in för framtiden, skulder som ska betalas och pengar som ska sparas, lite vad jag vill ha i våran framtida lägenhet mm!

Jag tror det är för att jag är så jävla glad för att vi fått jobb båda två, visst vi ska klara utbildningen oxå men det ska inte vara några problem så!

Det känns lixom så jävla skönt!

jag har stora planer!

Vi ska visst betala av mina skulder först, pierre ville det, och det jag sagt till honom då är att vi ska ha ett kontrakt om att även jag ska hjälpa till att betala hans skulder, även om det av någon konstig anledning skulle ta slut, för hans skull så han inte slänger pengar i sjön och för min skull för att jag inte ska få höra några konstiga saker sen, men självklart ska det ju inte ta slut ju ;)! men om man vet ju lixom aldrig, därför vill jag ha det så för bådas skull!

Vi ska även börja spara pengar, till en rolig sommar, kanske någon resa längre fram och till våran framtida lägenhet!

vi är även lite kluvna i att flytta, vi båda två vill flytta nu nu nu! MEN det känns ändå skönare att betala skulderna först, iallafall det mesta, och även att någon av oss ha fast jobb så vi inte hamnar i samma sits som jag hamnat i innan, det är inte riktigt värt det, men ju längre vi bor hemma ju mer pengar kan vi spara till vår framtida lägenhet!!

Det är även skönt att pierre håller med mig om inredning i lägenheten haha ;P

Ni kanske tycker jag tar ut för mycket i förskott?

som sagt jag tycker om att planera, om det blir som det är planerat är inte alltid säkert, men mycket av detta kommer ske, om inte nu så i framtiden!

Först och främst skulder och sparande iallafall!

kommer inte vara mycket vi har över varje månad, vi kommer i stort sätt ha så vi klarar oss bara, men det räcker så länge vi betalar här hemma så har vi mat för hela månaden mm så vi klarar oss!

Btw så tvingar pappa nästan oss att bo kvar tills våra skulder är betalda haha ;P

svanprinsessan!

Läste precis på kakhusets.blogg.se om disney sagor, och par, det fick mig att tänka på min favorit disney film svanprinsessan!
så var tvungen att söka lite på youtube, det var så att jag och en av mina bästa vänner helt ärligt alltid kollade på den filmen när vi var själv hemma, efter som vi alltid spolade till sångdelarna och sjöng med för fulla muggar haha ;D

Den filmen är helt klart underbar!





jag  bara älskar den <3!

 


Farmville & Café world!

Hallå lever än, men inget roligt att skriva om xD

Det jag tänkte säga var, alla ni som spelar Farmville eller Café World på Facebook adda gärna mig som vän och sedan som granne så kan vi skicka massa saker till varandra ;) Sofie Shibby Sjökvist.

Vill ha nåt att göra ju så kom igen ;D

4 beskrivningar om mig när jag var 18 ;P

Jag har länge haft en hemsida, vilken ligger nere för tillfället av olika anledningar, den har iof aldrig varit klar utan jag har pillat lite när jag känner för det, nu sitter jag och kollar igenom grejer på datorn och hittar en del jag hade uppladdat på den innan ;P har inte kommit så långt men lite kul faktiskt ;P

här är vad några vänner tyckte om mig när jag var 18 haha ;P

Simon (LilleBror):

Fia är rätt så snäll å trevlig, rolig, bra humor, trött nästan hella tiden :D





Daniel (Vän) :

"Shibby e min studsboll... Och ingen får studsa med henne för att hon e min... ;D Världens bästa SHIBBY!!!! =D"



Jompe (Vän) :

Shibby är en snäll o trevlig och en en jäckel på att supa *ler*



Fred (Internet polare)

Shibby är nog den tröttaste människan jag "känner", men hon sprudlar av energi!

Nästan alltid positiv, vet vad hon vill, och gör som hon vill utan att bry sig om vad andra tycker eller tänker!

Om man ska beskriva henne med några få ord skulle jag säga, positiv, glad, enkel, bestämd och energisk,

men igentligen finns det bara ett sätt att beskriva henne,

en BITCH (Babe In Total Control of Herself)!

Med tänkte på det som Fred skriver om att jag var den tröttaste människan han känner var mycket för att han alltid fick boosta mig i spelet MU online så jag lixom kunde gå och sova, haha dock blev det ändå att jag satt uppe och snackade med honom och Micke och några till halva natten och typ halv sov!
Dessutom har jag faktiskt träffat honom en gång irl nu ;P
Men jag håller med honom im a bitch ;)

WoW Ghostbasters


Längtar faktiskt till måndag!

Lalalala, det känns lite tråkigt jag vill lixom uppdatera bloggen men vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag gör lixom inte så mycket på dagarna, försöker mest få dom att glida förbi!

Längtar ju faktiskt till måndag då jag börjar utbildningen igen vilket blir rutiner, pengar och något att göra!

Ni anar inte hur glad jag är! SJUKT GLAD! och jag hoppas jag kommer ditt för att stanna, jag kommer göra mitt bästa denna gången! jag är peppad till max! jag ska visa att det var pågrund av att jag mådde dåligt som det blev som det blev sisst jag var ju duktig som fan när jag var där!

Dock kommer jag väl inte kunna ha så kul med pengarna i början, ska ju betala alla skulder! det är lixom det som står högst upp på listan nu, ska faktiskt bli skönt att se dom försvinna, räkningarna då alltså inte pengarna, fast pengarna försvinner ju dom med, men det måste betalas det bara växer och växer nu ju!

Men sen när allt är betalt, om jag får jobba länge, tror bara denna anställning var 6 månader, jag har ingen större koll det ända jag vet är att jag har jobb ett tag!

Men iallafall när räkningarna är betalda och sånt skit då ska jag spara, eller ja spara lite redan när jag börjar få pengar, sen ska jag även köpa nya kläder, vill ni veta en sak det ända jag köpt i kläddväg dom senaste 2 åren är MAX 5-6plagg! jag vill ju ha mer kläder har typ inga :o.

Ni kommer nog få följ med i mina planeringar och min räkningsbetalning, mest för att jag vill visa att det går åt rätt håll, jag längtar till och med lite till första lönen och sitta och betala och veta att det försvinner nu, det byggs inte på mer!


Nä det ska bli skönt som fan med jobb!