Gamalt men gladare inlägg :)

Och efter som jag kunde publisera att gamalt tråkigt deppigt inlägg kan jag även publisera ett lite förvirrande men ändå på något sätt glatt inlägg!

Vet inte vad jag ska tycka tänka eller känns, allt känns så jävla bra men det är något som tynger allt, varför ska det vara så svårt? jo det blir så när det är mer än 2 personer inblandade, vill så gärna skriva vem du är här men det funkar inte så då blir det bara helt fel då, känns tillräkligt jobbigt ändå, det är lixom nåt som hindrar det hela! Både vill och vill inte känna så här, känns som en lättnad när du sa det där till mig och när jag berättade lite oxå, jag vill så gärna, det känns så iallafall, jo jag vill! men jag vet inte! Du gör mig alltid så varm ALLTID, du har altid gjort det, gjort mig så jävla glad hela tiden, du har alltid behandlat mig så jävla bra varit gullig mot mig, varit snäll, brytt dig, respekterat mina tänkar och så, ja du har alltid respekterat mig även fast jag någon gång varit lite sur mot dig jag menade inget illa den gången och det vet du förhoppningsvis! gaah hatar att jag inte kan skriva nåt här vet 2 st som inte alls skulle tycka om detta FAN! varför kan det inte vara lättare! FAN FAN FAN! ibland önskar jag att jag inte sa nåt i natt, fast lixom ändå inte, vi får se hur det går jag hoppas på det bästa

Du kommer alltid betyda oavsätt vad! du vet vem du är!

Peace

Skrivet av Shibby 19 juni 2008 klockan 00:17

Detta var några dagar efter Jag fick ett sms av Pierre om att det hade varit speciellet att sova jämte mig på DH, och ja ni vet ju vad allt lett till idag ;)
Dom två personerna som inte skulle få veta var hans då varande flickvän, och mitt x som även då var mitt x, ville inte såra på något sätt!

Men som ni oxå vet, jag tog chansen, visst det var jävligt korkat av honom att vara otrogen, men jag kunde ju inte heller bestämma över honom, sa vä aldrig rätt ut till honom att jag ville ha honom på hel tid heller, men nu har vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader och 12 dagar ;) så det var lätt värt det!

Kommentarer
Postat av: CandyboX Collector - nu 773 unika tablettaskar !

Jaaa och det är ju alltid kul och lite enklare att se tillbaka på det man gjort - men det kanske var ödet :)PLEASE VOTE FOR ME, länk finns på min blogg <333333ha en fin dag !

2010-01-05 @ 09:19:34
URL: http://doberwomann.blogg.se/
Postat av: CandyboX Collector - nu 773 unika tablettaskar !

TACK <3Men alltså LOL - fatta vad ditt ex måste tycka om saken i efterhand - att han introducerade dig till din nya pojkvän ^^ But , hey WORLD of WARCRAFT lixom =)

2010-01-05 @ 09:34:59
URL: http://doberwomann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback