mitt i natten xD

Sitter här och dunkar musik i mina nya fina hörlurar jag fått av min älskling <3

Igår vaknade jag vid 3 på natten och kunde inte sova mer, idag vaknade jag vid halv 4, sover så oroligt när jag jobbar tidigt xD rädd för att försova mig men men jag överlever ;P

Bytat bort min lördag på jobbet så då blir det marknad! ikväll blir det FEST! på tiden tycker jag, självklart ska det vara två fester jag vill gå på som tur väl är så är båda i samma håla så ska försöka hinna med båda två ;)
Shoppade på systemet för 400kr igår :o var ju inte riktigt meningen, dock måste jag nog ditt idag eller imorgon igen för att ha något på lördag om jag nu lyckas byta bort min söndag oxå vilket jag hoppas ;D

Nu ska jag lyssna på mer musik och försöka komma på nåt jag kan göra till bussen går vid 6.42 till jobbet ^^

God dag!

Hallå!

Usch är seg, och snus sugen som en get!!!! men men!
Vaknade vid 12 tiden idag tror jag iallafall, skönt att sova dock somnade jag ju riktigt sent igår, först låg jag ju och pillade på datorn sen kunde jag inte somna, men till slut gick det oxå som tur väl var :)

Idag händer nog inte mycket alls faktiskt sitter och väntar på att Pierre ska sluta jobbet, inte för att jag tror det händer mer när han kommer hem men iallafall :)

Funderar på att gå ut och sätta mig lite i solen, men inte så kul att sitta där ensam :(.
Pappa, Anki och Tessan är ju nere hos Ankis föräldrar, Pierre på jobbet, Stefan sover och Ola och Simon lär väl inte vilja gå ut xD

Hungrig är jag oxå, men orkar inte äta, är inte sugen på någotb som vi har hemma, godis sugen är jag oxå och sugen på glass xD men kan tänka mig att allt detta sug kommer just för att jag inte har något pengar att köpa något av det ^^, pengarna kommer ju inte fören på tisdag!

Btw på tisdag kanske Tessan och jag ska åka till Strömsnäs, hon ska få åka buss ;P och så ska vi leka lite i lekparken och äta glass, om det nu är fint väder vill säga :) jag hoppas på det iallafall!

Nä ska gå upp och se om jag hittar något att äta ändå magen börjar mullra här nu xD

Hörs sen!


Gammal bild på mig och Tessan ;P

sova!

nä fan nu får jag sluta ligga här och fisa och sova istället!

God natt!

irriterande!

MEN FÖR I HELVETE!! när jag väl tagit en bild på mig inte för att ni kanske vill se men var faktiskt så att jag tänkte visa hur kass min kamera är på datorn med ljuset och så där jämfört med det men först ser på dator skärmen men nä nu vill min bild inte laddas upp alls istället jävla skit med!

Nu blev jag bara irriterad i stället gief me a snus!

massa pladder

Usch jag skulle sovit för länge sen xD skulle lägga mig men sen tänkte jag nä fan lägger mig och kolla runt lite med den lilla datorn i sängen och ja jag kollade fb lite bloglovin och sedan tänkte jag att jag skulle blogga lite och kom in på blogg.se för att logga in men kollade först topplistorna här av någon konstig anledning, eller ja jag kom till tjejen på topp 1s blogg bara för där fastnade jag haha ;P tänkte först att det är väl ännu en "fjortis"bloggare sen rullade jag längre och längre ner, läste inte så mycket men sen kom jag fram till ett klipp om Svennemorsan tror jag det var och jag lovar bruden är ju hel skön, har legat här den senaste en och en halv timma och kolla på hennes klipp och skrattat sjukt roliga! Har ju som sagt läst lite om henne på typ FS och sådant men inte tänkt henne som humor bloggare, men som sagt sjukt skön brud, och oj glömt att skriva vem det är jag menar xD menar så klart Ana Gina!
Jag kan ju rekomendera mina lätträknade läsare att kolla in hennes blogg om inte annat hennes klipp ni kommer skratta jag svär!

Jaja nog om det, jag MÅSTE börja blogga mer, men först måste jag nog hitta en bekvämare dator stol eller ställe att sitta på haha :P Men sen är man ju så klart inte så jätte motiverad att blogga när man inte få kommentarer, och sen har jag ju som sagt inte många läsare 10 - 20st när jag väl uppdaterar haha yeah xD sen har jag ju själv inte varit speciellt aktiv i andras bloggar den senaste tiden heller kan ju faktiskt bero lite på det, så blir jag lite mer aktiv så kanske jag får 30 besökare haha!

Förresten vet ni jag har inte snusat sen i förmiddags eller ja vid lunch tid och vet ni vad? jag är SJUKT snus sugen nu! men har inga pengar fören på tisdag och då känns det ju egentligen inte lömnt om jag nu klarar mig till på tisdag varför börja igen? jag ska iallafall försöka att låta bli att köpa så får vi se hur det går!

Nä känns som om detta inlägg blir förlångt så ingen kommer läsa det ändå! blir nog kanske sova nu natti natti!

Förresten tänkte ta en bild till detta inlägg! vilket kommer snart i ett inlägg då det cpar sig xD

Hallå

Usch jag är seg idag, blev lite sent i natt, tycker synd om min sötis som började tidigt idag med tanke på att vi var uppe till två tiden eller nåt sånt, men klart jag hade nog oxå velat jobba tidigt xD

idag händer det inte mycket alls, ska jobba bara, börjar ju 15.00 men får ta bussen 13.20 så är framme vid typ 13.40 men det får väl gå det med :) synd att vi inte har några pengar då hade jag kunnat käka lunch ute innan jobbet haha ;P

Nä nu ska jag nog käka lite frukost, så jag klarar mig till efter halv nio ikväll xD


Seg dag idag!

Har inte gjort ett skit ännu idag, allt känns segt och jag vill bara sova! men men.

Funderar dock på att baka blev sjukt sugen på kladdkaka, undra om vi har ingredienserna hemma? kanske borde kolla det ;P

Ikväll står det tvätt på schemat har ingen som helst lust men måste ju xD

Jag vill ha fint väder så man kan gå ut!

Nytt guild!

Det jag tänkte berätta om WoW var delvis att jag nu bytat server, absolut inget imot Devils men ville spela med med Pierre och bror och så där, och det vet dom flesta i guildet om hoppas jag!

Nu mera är jag med i Systembolaget :) har inte riktigt kommit i där ännu men det gör jag väl med tiden får jag hoppas, folket verka rätt schyssta iallafall så vi får väl hoppas det :)

Det är ju en del achivment som är gjorda och så där oxå, men minns knappt vilka jag lagt in längre haha ;P Jag ska försöka börja uppdatera peten oxå jag vet jag är seg på det förlåt :(

Men nu ska jag nog in och spela lite tror jag ;)


En lite gammal bild på Shiibby men gillar den :)

På jobbet!

Här har det varit tyst ett tag, jag har lovat att bättra mig men det blir ju aldrig så :( vi får helt enkelt göra ett nytt försök :)

Just nu sitter jag på jobbet, kom lite tidigt efter som jag tog bussen xD så var i strömsnäs redan vid lite över 8 och börjar nu vid 9 men det är väl inte så farligt egentligen jobbar dock till 19.00 ikväll men det funkar det med, helgen är jag ju ledig sen nästa vecka börjar jag på 75% så första veckan där jobbar jag bara 5 timmar per dag hehe ;P dock lite synd för Pierre jobbar 07.45-14,15 och jag 15.00-20.00 lite synd men ändå vi träffas ju iallafall :)

Nä nu ska jag in till min plats på jobbet!

Btw uppdateringar från WoW kommer ikväll! hänt lite där nu!