haha!


Happyface :D

Idag är jag glad som fan!

igår kom min granne och gamlechef och knackade på dörren och frågade om jag fortfarande sökte jobb och om jag ville komma tillbaka till mitt gamla jobb!
Självklart ville jag det! hon har pratat in mig där igen till dom högre cheferna då jag var borta rätt mycket när jag jobbade där sisst, på grund av depprission (stavning?) dock får jag ju självklart gå utbildningen och sådant igen då det är en del som är nytt men ändå! denna gången är det 110% som gäller och lite där till!

Jag mår mycket bättre nu och allt känns toppen!

Nu jävlar ska jag börja få ordning på mitt liv!

Och jag lovar första lönen så ska Lotta få en fin blomma och en tårta hon är mer värd en så som har hjälpt mig tillbaka igen!

Den 8/2 börjar jag WIIE!!

Jag behövde inte ens gå på intervju igen ;) dock ska Pierre på intervju på måndag sen får vi se om han med får börja! hoppas hoppas hoppas!

God kväll :)

God kväll!

jag lever ännu faktiskt ;P

idag har jag och anki och Tessan varit på city cross och handlat hem massa god mat, sen har jag mest sovit, har ont i halsen som fan och känner mig typ helt slut i hela kroppen ;/ inte kul alls ;/

Annars så händer det inte alls mycket, Pierre blev nekad jobb idag :o bara för han inte bodde i strömsnäs men han har ju alltid möjlighet att ta sig dit, så söker dom igen tänker han söka helt klart men vi får se, vi kollar lite runt Borås med Pierre känner ju till staden och vem vill inte komma ifrån denna hålan lixom ;P men vi får se hur det blir!

Btw skulle lägga in bild på Brors tatuering men hittar inte sladden till kameran som vanligt xD men ska försöka leta sen, Mamma ville ju se den om inget annat, men jag svär den är skit snygg blir med sugen igen ju! dock är jag inte helt nöjd med dom jag har men men...

sitter och skrattar lite åt stefan och Pierre dom spelar poker på facebook haha, funderar på att testa det med dom verka ha rätt roligt ;P.

och här får ni ett roligt klipp på Birger som Pierre visade mig!
VEM FAN ÄR DET SOM PUTTAS?!

HAHA

Jag lever

Nä men tjena!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om men tänkte iallafall berätta att jag lever :)

Dock tror jag att jag håller på att bli sjuk ;( min hals gör ont ;/

Allt känns lite jobbigt just nu, jag vet inte riktigt varför, jag tänker för mycket, och sedan inget snus heller, fast jag känner mig inte heller riktigt motiverad till att sluta snusa, så skulle jag ha pengar så skulle jag helt enkelt köpt snus, men nu har jag inga pengar heller så, yeye livet går väl vidare iallafall får jag hoppas.

Fast börjar bli rätt trött på mitt liv, jag gör inte ett skit om dagarna, mer än att typ kolla ams hemsida bara för att bli besviken på att det inte finns några mer jobb mer än typ, lärare tandläkare, psykolog och gud vet vad som jag inte har någon som helst behörighet till och 0% möjlighet att ens kunna jobba inom, sen spelar jag lite wow, sover äter skiter typ det är så det ser ut just nu!

Helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb, tjäna pengar, skaffa eget, skaffa körkort, men wtf det finns inget jobb ju ;(

nästa vecka är det arbetsförmedlingen igen får se vad dom säger.

Och ni kanske förstår varför jag inte har något att skriva om efter som det absolut inte händer något att skirva om, jo det skulle vara alla tankar då, men ibland får jag inte ut dom i ord!

Hoppas iallafall ni mår bra :)

två video inlägg bara för att xD

 

lite kul ändå


Grattis Anki!

Hej!
God morgon kan jag ju inte riktigt säga då jag vaknade redan vid 5 i morse, men hade turen att somna om till klockan 8 då Pierre väckte mig ;)

Jag har fått en tendens på att vakna allt mellan 4 och 7 på morgonen och oftast kan jag inte somna om xD men det funkar rätt skönt att vara vaken på dagen faktiskt, och jag kan faktiskt somna på kvällarna nu! än så länge iallafall :)

Idag är det kalas!

Anki fyller 45, dock inget stort kalas, det skulle dom nog ha till sommaren istället lite samtidigt som pappa han fyller ju 50 om jag inte minns helt fel hehe ;P nästan söndag fyller även Pontus år, 18 blir han, men det är en vecka kvar så idag säger jag ett stort GRATTIS till Anki!

Detta var den ända bilden på Anki jag hittade förtillfället :)

För er som undrar vem Anki är så är det Pappas Fru alltså en extra mamma jag har till hands när mamma inte är i närheten :)

Iallafall så blir det tårta och bullar i dag mums ;D

Nä ska gå upp och kolla Tessan lite, låter som om hon är på och pillar på allt och stör Anki när hon försöker fixa :)

Så vi får höras senare!


Jag kommer återkomma

Sry för dålig uppdatering men jag har verken haft ork eller lust att blogga, humöret går upp och ner hela tiden, och ja.

men jag kommer att återkomma bara så nu vet ;)
hoppas ni alla har det bra iallafall!

mailpengar?

Håller just nu på att testa något nytt mailpengar heter det för mig som är lite fattig är det värt alla försök så :) kan ju hoppas på att det funkar lixom!

Testa gärna du oxå om du har lust så klart :)


god morgon!

God morgon!

jag tror jag vänt dygnet halvt rätt nu iallafall dock är jag grymt trött redan vid sju åtta tiden på kvällen men det är lugnt, skönt ändå att komma upp i tid faktiskt :)

Btw fick ingen hjälp hos läkaren igår ;/ dom sa till mig att jag borde ringt innan och bla bla bla och först skulle jag ha pratat med vårdcentralen här, sen skickade dom mig till gynavdelningen men där fanns inte en jävel att prata med, satt där i 45 min och väntade sen sket jag i det!

Nu måste jag dock försöka fixa 150 spänn för att gå till läkaren ;/ men men...

Annars mår jag faktiskt bra idag!

Tack!

Först vill jag tacka för alla stöttande kommentarer jag fått på mitt förra inlägg! det betyder verkligen, oavsätt om det kommit från nya människor eller någon jag känner det har känts mycket bättre med erat stöd så TACK!

Och jag hoppas inte det är så allvarligt som jag trodde igår natt, men ibland kommer alla känslor bara så där lixom ;/
men på tisdag ska jag upp till läkaren då får vi se vad som säger, kan ju mycket väl vara en hormon rubbning med eller något sådant vi får se helt enkelt!

Annars mår jag väl egentligen bra, fast har ingen ork till någonting känns det som ;/ men det är klart, jag slarvar med vitaminer och grejer vilket absolut inte är bra när jag förlorar en hel del pågrund av mensen. men jag ska försöka ta tag i saker och ting nu, jag måste det!

Och förresten nu har sömnproblem vänt lite, jag kan somna på kvällen men jag vaknar istället mitt i natten xD men men det ska nog lösa sig det med, tänkte kolla upp det med!

Ska upp till sjukhuset på tisdag när pappas fru ska dit så får vi se vad dom säger, både om mensen och sömn problemen!

Som sagt tack alla för ert stöttande!

jag är rädd!

Usch grät över en timma innan, inget känns bra just nu och jag är rädd grymt jävla rädd!

jag måste skriva av mig lite!

Jag har haft min mens till och från i snart två månader, vissa dagar mer än andra, jag vet jag borde gå till läkaren men jag har skjutit upp det, fast för ett tag sedan beställde jag tid men när jag väl skulle dit hade jag inte haft mensen på 2-3dagar och tänkte i stil med att - skönt det var nog bara tillfälligt lixom, innan dess var jag oxå och gjorde ett klamydia test just för att jag fått höra av vissa att det faktiskt kunde vara det som var felet, men ikke, idag hade jag på ett sätt hoppats att det var det, då hade jag vetat vad som var fel och kunnat göra nåt åt det, men så var ju som sagt inte fallet, och iallafall ett par dagar efter som skulle varit hos läkaren kom det igen, men jag sköt upp att beställa tid igen, sen blev det jul och nyår och tiden har bara gått, jag har fortsatt blöda och skjutit upp det hela!

jag vet det är riktigt korkat och nu har jag inte ens råd att gå till läkaren men ska försöka prata med anki och se om jag kan åka med upp till ljungby på tisdag och ta det på akuten.

men helt ärligt det jag varit rädd för är ett besked om att det ska vara något farligt, att jag inte kommer kunna få barn i framtiden eller liknande, jag är riktigt rädd för det!

Hela min värld kommer att korssas om detta besked skulle komma, det är min dröm att, skaffa ett jobb och bilda familj och en rolig och bra framtid, men allt detta kommer krossas i så fall, det är därför jag skjutit upp det hela tiden, jag har lixom inte velat veta och bara hoppats på att det ska försvinna av sig själv,
Men nu när det inte finns några pengar till verken tamponger eller läkar besök kan jag inte skjuta upp det längre, jag vill gå till läkaren men jag vågar inte riktigt.

Jag börjar nästan krypa in i mig själv igen, jag är inte den som ofta pratar om problem, jag kan inte riktigt prata om det, nu i natt brättade jag för Pierre, han försöker stötta och trösta mig men vad kan han egentligen göra?

Jag är rädd att han kommer lämna mig om det nu är så som jag är rädd för, visst inte dirket men jag vet att han vill ha barn i framtiden ju, jag vill oxå, fan jag vill inte tänka på detta men det är svårt!

Jag vill veta vad det är men vågar inte riktigt.

Och snälla mamma om du läser detta, prata inte med mig om det, jag kommer inte kunna prata, snälla skriv istället, jag kommer inte få ut några ord.

Allt känns bara jobbigt och jag har verkligen inte lust med någonting nu egentligen!

Men jag hoppas starkt att jag tror för mycket!

Fast förresten mamma, jag kanske ringer imorgon, jag vet att inte du heller har några pengar att låna mig, inte pappa heller, men kanske bosse har men det känns dumt att fråga, vi får se hur jag gör måste fixa och kolla upp det snarast!

Fan!

bara massa skit egentligen

Jag har faktiskt inte orkat blogga idag ;/, orkar inte riktigt nu heller, funderar på att se om jag kan hitta någon bok att läsa eller så tar jag och lånar någon av ankis ljudböcker och bara kryper ner under täcket och försöker slappna av lite.

Men det betyder dubbelt upp imorgon alltså minst två filmer och minst 2 pet tex ;P

jag ska försöka bättra mig jag lovar ;)
och vem vet kanske återkommer i natt, fast helt ärligt jag hoppas inte det utan jag hoppas på att sova :)
så jag säger iallafall god natt nu sen får vi se vad som händer ;)

Puss!

inget bloggande igår sry

Oj det blev inget bloggande alls igår :O
så vad gjorde jag?
jo jag och Stefan bytade rum, inte mot det rummet där uppe som jag egentligen ville ha utan rum i källaren bara, så nu står min och Pierres säng inne i det lilla rummet här, alltså har vi typ bara plats med en säng haha ;P

Pierres dator och alla hyllor och gaderober får stå kvar i det stora rummet ;P

Detta gjorde vi i försök om att jag ska kunna sova bättre, när jag kan få det helt mörkt och tyst när jag vill utan att tvinga Pierre oxå att gå och lägga sig!

Vi får hoppas att det funkar lite bättre med sovandet nu!

Sov dock halva dagen igår eller ja från typ klockan 18 sen var jag uppe en runda och åt julgröt och sedan gick jag och la mig igen haha ;P

Ska försöka sova lite till snart igen, allt med rummen är inte klart haha ;P

puss!

Ska nu spela

Så nu har ni fått några pet ;) men finns fortfarande fler att ge ;P
film får ni senare istället tänkte logga in lite på wow, dock tycker jag att Pierre ska vakna och köra ZG med mig och hoppas på mount xD

Nu ska jag

Nä nu ska jag klä på mig och försöka borsta håret ;P

sen ska jag försöka hitta något att äta känner att jag är hungrig nu xD

Efter det kommer jag ge er några filmer och några WoW pet ;)

Puss

pappa och jag!

Jag pratade lite med pappa när jag kom ut från duschen

Jag - Föresten kan ni köpa tamponger istället för snus?
Pappa - vi kan köpa båda två, Anki köper dom där på apoteket
Jag - okej
Pappa - Har du mens igen?
Jag - Ja, den är typ helt cp har den ofta nu.
Pappa - Ja men är det inte något fel på pillerna då?
Jag - Pappa det var 3 år sedan jag slutade med p-piller
Pappa - VA?!
Jag - du är lite efter


Som sagt min pappa hänger inte riktigt med i svängarna xD

God morgon

GOD MORGON!

eller ja god middag ;P  fan vad jag sovit för en gång skull!

Somnade ju inte fören 9 igår morse, blev väckt vid sex tiden på kvällen för att äta, gick och la mig vid tio tiden påkvällen vaknade vid 1 halv två var uppe till halv tre och sov till lite i ett nu!

Så många timmars sömn för en gång skull! det är fan inte ofta det händer! Nu lär jag väl inte kunna sova riktigt på ett par dagar men men..

Har iallafall duschat oxå fan vad skönt det var :P

ingen rubrik ;P

Nu har ni fått lite film och lite wowpet ;) det får räcka för tillfället för jag orkar verkligen inte nu ;/ ska kryppa ner i sängen och kolla på film eller serier vi får se om jag kommer tillbaka senare eller inte, förhoppningsvis kommer jag sova sen!

Så för säkerhets skull säger jag god natt nu!

Puss

Is Prinsessan

Originaltitel: Ice Princess     
Regissör: Tim Fywell
Utgivningsår: 2005
Längd: 92 min
Manus: Meg Cabot, Hadley Davis
Genre: Drama, Komedi, Familjefilm
Produktionsland: USA, Kanada
Skådespelare:
Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall, Joan Cusack, Tom Barnett, Trevor Blumas, Juliana Cannarozzo, Michelle Kwan, Hayden Panettiere

Om Isprinsessan:
Casey Carlyle har aldrig riktigt passat in någonstans. Hennes högsta dröm är att bli konståkerska medan hennes mor vill att hon ska satsa på studierna och läsa på Harvard. När det ser ut som om Casey aldrig kommer få chansen att hamna bland eliten bland konståkarna sker det hon hoppats på. Casey får plötsligt möjlighet att träna med Gen, en lovande konståkerska, och tränas av hennes mor, Tina, en före detta mästarinna i konståkning. Men det innebär att Casey måste gå emot sin egen mors önskan för att uppfylla sin egen, att bli en riktig isprinsessa.

Bild - Google.

Info - Filmtipset.se


New Moon





Originaltitel: The Twilight Saga: New Moon     
Regissör: Chris Weitz
Utgivningsår: 2009
Längd: 130 min
Manus: Melissa Rosenberg
Genre: Drama, Romantik, Thriller, Skräck, Fantasy
Produktionsland: USA
Skådespelare:
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Anna Kendrick, Michael Welch, Justin Chon, Christian Serratos, Taylor Lautner, Ashley Greene, Jackson Rathbone

Om New Moon:
Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser. Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne. Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.

 

Bild - Google

info - Filmtipset.se


Vill ha ett liv

Usch har sovit hela dagen men är fortfarande helt slut ;/ fan mår inte bra av att inte kunna sova på natten, och då sover jag istället på dagen, det blir en ond cirkel men det kvittar om jag är vaken ett helt dygn och kan sova den natten kan ändå inte sova natten efter pågrund av krypet i benen!

Kollade iallafall klart på Isprinsessan och New Moon i morse ;D

Nu ska jag väl inte göra så mycket faktiskt, har ingen lust till någonting faktiskt ;/

Blir nog faktiskt bara bädda ner sig i sängen och kolla arkiv X tror jag, jag ska äntligen få veta vad som hänt med Mulder!

Fan jag vill ha ett liv xD

Gief me filmtips ;)

Sry att det ibland kommer massa film inlägg på raken, men ibland glömmer jag att lägga upp filmerna på bloggen och sedan när jag ska rensa film mappen så kommer jag på det ;)

Har en del filmer till jag inte skrivit om ännu som jag sett nu i dagarna, även en hel del jag inte flyttat över ännu xD

Ge mig filmtips, vad som helst, gamla som nya skräck som tecknat, jag kollar på det mesta ;)

Nu ska jag krypa ner och kolla film orkar inte kolla tv xD

Zombieland

Originaltitel: Zombieland      
Regissör: Ruben Fleischer
Utgivningsår: 2009
Längd: 88 min
Manus: Rhett Reese, Paul Wernick
Genre: Komedi, Action, Skräck
Produktionsland: USA
Skådespelare:
Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard, Bill Murray, Derek Graf, Mike White


Om Zombieland:
I en post-apokalyptisk framtid fylld av zombies försöker en grupp människor ta sig genom landet till ett nöjesfält där de tror sig vara säkra.

 

Info - Filmtipset.se

Bild - google


Santa's Slay





Originaltitel: Santa's Slay     
Regissör: David Steiman
Utgivningsår: 2005
Längd: 74 min
Manus: David Steiman
Genre: Komedi, Skräck
Produktionsland: USA
Skådespelare:
Bill Goldberg, James Caan, Rebecca Gayheart, Chris Kattan, Fran Drescher, Emilie de Ravin

Om Santa's Slay:
Tomten är egentligen en demon som förlorade ett vad med en ängel men när vadet är brutet så återvänder "Tomten" till sin onda sida.

Info från filmtipset.se

Bild - google


Them




Originaltitel: Ils     
Regissör: David Moreau, Xavier Palud
Utgivningsår: 2006
Längd: 77 min
Manus: David Moreau, Xavier Palud
Genre: Thriller, Skräck, Mysterium
Produktionsland: Frankrike, Rumänien
Skådespelare: Olivia Bonamy, Michaël Cohen

Om Them:
Lucas och Clementine är ett par i trettioårsåldern från Frankrike, som tillfälligt bor i ett stort och gammalt hus i en förort till Bukarest, Rumänien. Dom bor där fridfullt och lyckligt ända tills en natt då allting förändras. Telefonen ringer och i andra änden hörs konstiga ljud... Mardrömmen har just börjat. Baserad på verkliga händelser.

Infon hämtad från Filmtipset.se

Bild från google


försöker igen

Nä ska nog försöka sova igen och hoppas på det bästa, annars blir det soffan och tv orkar inte sitta vid datorn för har inte en anning om vad jag ska göra här xD

Natti natti med er!

Grattis till mig ;P

Jag var med och tävlade om en inv till Voddler hos snyggeman och gissa vem som vann?

JAG!

hihih grattis till mig och tack så mycket för vinsten, nu ska jag bara lära mig hur det funkar ;P

Ännu en gång

Tur mitt internet funkar igen!

Kan inte sova, benen igen ;/ vet inte vad jag ska göra!

Måste be pappa om pengar till läkaren våra pengar är slut ;/ eller har typ 40kr kvar eller nåt!

Måste fixa det här nu, pappa får nog lön på torsdag ska ska kolla med honom, jag orkar verkligen inte ha det så här mer ;/ alltid på kvällen/natten/morgonen USCH!

Det var bra två dagar efter nyår sen kom det igen, känns typ som om jag behöver alkohol i blodet för att det ska vara bra haha xD men inget bra exempel så skippar nog det faktiskt!

Funderar på att pyssla lite, eller ja jag har en del pärlor och jag har funderat på att göra ni vet sådant där som man han ha hängande i dörr håll? fast jag vet inte, men ger ju mig nått att göra iallafall!

Helst hade jag iof velat fixa mitt lilla album men jag har ingen färg till skrivaren så kan inte skriva ut några bilder, eller färger har jag men saknar svart xD


Vad vill ni läsa om?

Jag är trött, riktigt trött, har inte blivit något sova lite till ännu haha xD
Tänkte jag skulle logga in lite snabbt på wow och se om jag ska med och raida idag eller inte, jag bodde vill och vill inte ;/ vi får helt enkelt se xD

Men visst har det varit bra uppdatering idag :)?

Och föresten berätta gärna vad ni vill läsa om!

Världens bästa mamma



mamma om Inblick i mitt gamla liv!:
det är ok, vet vad du menar är själv likadan, stark inför andra men kan vara väldigt liten, svag och ledsen i min ensamhet. Jag börjar också att lära mej att för att andra ska förstå hur man verkligen mår så måste man tala om det, ens vänner är ju inte tankeläsare och är man då "glad" utåt sett hur ska någon kunna veta? Och är dom riktiga vänner så finns dom där i både "vått o torrt" vad ska man annars med vänner till och det är ju en sådan vän man själv vill vara.En riktig vän tycker inte att man är "tråkig" för att man "gnäller" och "beklagar" sig lite, utan tycker oftast att det känns bra för då vet man att man själv inte heller behöver va på "topp" när allt är "pest o pina" många kramisar mamma

Jag har världens bästa Mamma <3
Tack för att du alltid finns när jag behöver dig!
Och Mamma du ska veta att jag oxå finns för dig ALLTID!

Älskar dig Mamma <3

svar till Shoshanna

Shoshanna om fler trevliga kommentarer ^^:
Jag gillar att läsa bloggar, men har ingen egen just nu, så någon URL finns inte till mig. Vill du jättegärna maila mig? I så fall kan jag ge dig min e-mail, no problems. Gillar bara inte att sprida den runt mig då det resulterar i massa spam...

Alltså, "bara blev som det blev" är ju sämsta ursäkten någonsin. Och om det "bara blir" så att din kille "råkar" ligga med någon annan en helg då? Man får ju ta ansvar för sitt liv och de val man gör, det är bara det jag menar.

Du skrev nyligen att du verkligen inte ville såra någon när detta hände - men varför inte bara vara ärlig och säga att du sket i om hans dåvarande blev sårad? För det gjorde du, annars skulle du sagt till killen att göra slut med henne om han ville ligga med/dejta/vara ihop med dig. Förälskelse får en att göra dumma grejer, visst, men jag tycker det är lite fjantigt att du kommer med massa dåliga bortförklaringar hela tiden...


mitt svar till dig:

Jag kan gärna svara på dinna kommentarer i min blogg inga problem för mig :).
Jag förstår helt vad du menar, men skulle min kille av någon anledning vara otrogen mot MIG, så skulle jag inte förlåta detta, många säger en gång otrogen alltid otrogen men jag tror inte riktigt på detta, en otrohets"affär" kan bero på mycket i många fall att man inte älskar sin patner fullt ut och söker någon form av spänning på annat håll, är man otrogen älskar man helt enkelt inte personen man är tillsammans med, det är så jag ser det.

Visst skulle han vara otrogen mot mig så hade han inte haft en möjlighet till att be om ursäkt ens då vet jag att han inte älskar eller är värd mig, jag skulle vara grymt ledsen, men som sagt då är han inte värd mig!

Om du menar med det jag skrev nyliggen i inlägget Gamalt men gladare inlägg om att jag inte ville såra någon, det inlägget skrevs innan det ens blev ca 10-15 dagar innan något speciellet hände, det ända som hade hänt natten till den dagen då jag skrev inlägget var att Pierre hade erkännt att han tyckte det var speciellet att sova jämte mig på dreamhack och då kan jag lova vi låg ca 50cm från varandra på golvet med min bror jämte och en så där 20-30 andra personer i salen så nej inget hände där utan det han menade var att det kändes på något sätt tryggt att sova jämte mig helt enkelt, det jag inte ville göra med mitt inlägg då var att såra någon genom att erkänna att jag då började få känslor för Pierre, just då ville jag inte berätta något efter som jag inte visste hur det skulle bli eller om Pierre egentligen menade allvar med det han hade skrivit i smsen, det var lixom inga "allvarliga" sms visst redan där kan det se som en form av otrogenhet från hans sida det kan jag hålla med om helt klart!

Jag menar inte att bortförklara mig jag vet att det var svinig både av mig och Pierre, men som du även säger så gör föälskelsen att man gör dumma saker.
Jag ville inget hellre än att ha honom, jag försökte prata med honom om att han fick välja men jag kunde inte heller motstå honom om du förstår vad jag menar?

Och jag ville inte heller på den tiden såra mitt x som redan då var mitt x sedan ett par månader tillbaka, jag ville lixom inte redan då skriva ut att jag börjat gilla någon annan redan, hade jag velat såra honom hade jag kunnat göra det på MÅNGA sätt, som tex skriva ut om mina känslor då eller hur han betede sig, men där ville jag inte såra honom eller ge honom något dåligt rykte på nätet.

Men egentligen ville jag inte såra någon även fast jag vet att jag faktiskt gjorde det, jag visste det redan då men jag gjorde mitt val och det går inte ändra på, vet heller inte om jag vill det idag då allt kanske inte hade varit som det är nu i sådana fall!


blev lite mycket

Oj det har blivit en del uppdatering nu på morgonen hehe ;P hade kunnat ge er massa mer gamla inlägg bra och dåliga men det kan bli för mycket och vissa förtår jag egentligen bara själv ;P.

Förresten så hittade jag vilken dag och och Pierre hade sex för förta gången haha, dock står det inte " idag hade jag och Pierre sex" utan liten kodord till mig själv haha :P

Nä ska gå och ta en macka nu, se om anki ska in till byn, försöka hitta min plånbok och sedan försöka sova någon timma till xD

Gamalt men gladare inlägg :)

Och efter som jag kunde publisera att gamalt tråkigt deppigt inlägg kan jag även publisera ett lite förvirrande men ändå på något sätt glatt inlägg!

Vet inte vad jag ska tycka tänka eller känns, allt känns så jävla bra men det är något som tynger allt, varför ska det vara så svårt? jo det blir så när det är mer än 2 personer inblandade, vill så gärna skriva vem du är här men det funkar inte så då blir det bara helt fel då, känns tillräkligt jobbigt ändå, det är lixom nåt som hindrar det hela! Både vill och vill inte känna så här, känns som en lättnad när du sa det där till mig och när jag berättade lite oxå, jag vill så gärna, det känns så iallafall, jo jag vill! men jag vet inte! Du gör mig alltid så varm ALLTID, du har altid gjort det, gjort mig så jävla glad hela tiden, du har alltid behandlat mig så jävla bra varit gullig mot mig, varit snäll, brytt dig, respekterat mina tänkar och så, ja du har alltid respekterat mig även fast jag någon gång varit lite sur mot dig jag menade inget illa den gången och det vet du förhoppningsvis! gaah hatar att jag inte kan skriva nåt här vet 2 st som inte alls skulle tycka om detta FAN! varför kan det inte vara lättare! FAN FAN FAN! ibland önskar jag att jag inte sa nåt i natt, fast lixom ändå inte, vi får se hur det går jag hoppas på det bästa

Du kommer alltid betyda oavsätt vad! du vet vem du är!

Peace

Skrivet av Shibby 19 juni 2008 klockan 00:17

Detta var några dagar efter Jag fick ett sms av Pierre om att det hade varit speciellet att sova jämte mig på DH, och ja ni vet ju vad allt lett till idag ;)
Dom två personerna som inte skulle få veta var hans då varande flickvän, och mitt x som även då var mitt x, ville inte såra på något sätt!

Men som ni oxå vet, jag tog chansen, visst det var jävligt korkat av honom att vara otrogen, men jag kunde ju inte heller bestämma över honom, sa vä aldrig rätt ut till honom att jag ville ha honom på hel tid heller, men nu har vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader och 12 dagar ;) så det var lätt värt det!

Inblick i mitt gamla liv!

Usch sitter och kollar igenom gamla inlägg på gamla bloggen, jag mådde INTE bra i början av den, jag mådde helt jävla åt helvete faktiskt!

Innan kunde jag inte ens läsa inläggen själv utan att gråta, idag är jag starkare och har stöd, på den tiden hade jag ingen, eller jo Pierre fanns där då med men inte på samma sätt, det var han som faktiskt fick mig att inse att jag var värd något bättre, det var hans som visade att det visst fanns folk som brydde sig om mig!

Detta var på tiden då jag var tillsammans med mitt x!
Långt innan jag och Pierre började tycka om varandra på sättet som vi gör idag, men han fanns där stöttade mig med sina sms och visade att han lyssnade och brydde sig om mig! dock fattade jag inte det först heller, jag trodde inte jag hade någon, det kändes inte riktigt så!

Här är ett gammalt inlägg som skrevs natten den 16maj 2008, 3 dagar innan jag gjorde slut med M!


Var någonstans finns det egenligen någon som bryr dig?

känns som om jag bara vill försvinnan bort någonstans och bara börja om hela mitt jävla liv inte ha kontakt med någon för känns ändå som om allt bara handlar om alla andra hela jävla tiden, känns som om alla sviker!

i have nobody!

låt mig försvinna in i mitt skal!

åt helvete med hela jävla världen!

Förlåt för att jag finns till ska försöka att inte störa alla i sina perfekta jävla liv

vill skriva så jävla mycket mer men för tillfället orkar jag inte ska upp kl 6 och åka till den där beteende vetaren eller vad om kollar det, helt enkelt psykolgen som jag själv krävt men känns inte som om det hjälper skulle även behövar någon nära mig någon som fattat någon som verkligen förstår och inte sviker eller säger att om inte har tid, jag finns fan alltid här för alla men var finns någon för mig? snälla berätta VAR?

låt mig försvinna eller visa att du bryr dig annars kommer jag att försvinna in i mig själv igen. orkar inte ha det så här vill inte ha det så här varför ska det då vara så här? varför vill ingen bry sig om mig? varför varför varför? är jag så jävla jobbig och efterbliven? eller varför? jag vill veta varför?

vet inte vad jag ska göra med mitt liv! allt känns, känns ja tomt känns det! alla bara snacka massa jävla skit men igen står för nåt!

Var Finns Det Någon Som Bryr Sig?

Stämmer Det Som Står i Texten? Blodet Rinner & Tårarna Försvinner?

Skrivet av Shibby 16 maj 2008 klockan 01:12

Det fanns många sådana studer i mitt liv på den tiden, studer jag bara ville försvinna, ja ibland ville jag rent av försvinna helt, ta mitt liv, men det var ingen som visste det, ingen som egentligen förstod hur dåligt jag mådde, jag vissade inte det!

Men idag är jag starkare, säger ifrån om jag känner att något är fel!
Förlåt mamma, jag vet inte om du sett detta inlägg innan, men du ska veta att jag visste att du fanns där men jag vågade inget säga, jag ville inget säga, jag ville värka stärk, värka vuxen och klara mig själv, jag har aldrig vågat visa mig svag, men idag vet jag att det ibland behövs!

Idag vet jag oxå att livet är värt att leva även fast det har många motgångar, så vet jag att jag faktiskt har min mamma, min pappa, deras respektive, mina syskon, min pojkvän och mina vänner som ställer upp bara jag vågar säga och visa att jag mår dåligt!

Tack för att ni finns, för att ni inte lämnat mig även fast jag kan bete mig som en idiot ibland! TACK!
Ni gör mig stark!



Ett gamlt inlägg av Pierre <3

Måste bara visa er ett inlägg som Pierre skriv till mig i min gamla blogg den 2 oktober när jag inte mådde så bra och han var iväg på lan!



Pierre du är världens underbaraste människa, utan dig vid min sida hade jag nog inte mått så bra som jag gör idag!
Ni som följt med sedan gamla bloggen vet vad jag pratar om!

Tack för att du finns här varje dag för mig!

Älskar dig!

Shibby Hissar & Dissar

Jag tänkte ge mig på en liten hiss och diss haha!

Tummen upp går till:

  • Min älskling som allt är så jävla söt och go!
  • Folk som visar att dom bryr sig!
  • Mjukisbyxor!
  • Bra och Roliga bloggar!


Tummen ner går till:
  • Folk som inte håller vad dom lovar!
  • Folk som sätter andra i skiten!
  • Kylan!
  • Sömnproblem!

Bloggen ska bli bättre!

Så det gick snabbt att skriva in sig på ams, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva där, får ringa arbetsförmedlingen sen, måste visst även leta upp mina betyg, skriva ett CV vilket jag är kass på, men det ska jag be dom hjälpa mig lite med!

Det ska även bli bättre uppdatering för min del här i bloggen!
Ska försöka ge er detta:

  • Minst en film jag sett, antingen nyligen eller sedan innan
  • Minst ett WoW inlägg, Pet, Achivement, eller vad som hänt i spelet för min del
  • minst ett personligt inlägg om vad jag gjort eller gör (gör oftast inte mycket men ändå)
  • försöka ge er minst en Pryl jag skulle vilja ha eller har köpt per dag (antagligen vill men ändå)
  • Ska försöka lägga in fler videoinlägg dock inte varje dag, kanske mer på mig själv :)
  • Jag ska bli bättre på att kommentera hos er alla som jag följer + många till!
  • Ge er mer bilder, dock suger min kamera och jag glömmer ofta använda den!
Sedan kommer det självklart spontana inlägg om något jag läst, hört, gjort eller bara något jag funderar på!
Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, jag vet att det varit dåligt med det ;(

Ska även försöka slå mitt lilla besöksrekord haha, det är inte högt 79 besökare HAHA! men det är jävla svårt att slå för mig xD

Men jag är glad och stolt över dom läsare jag har och jag är mer än nöjd, ni gör mig super glad varje gång ni kommenterar!

Och ni som kommenterar "elakt" ja ni som tror ni gör det, ni ger mig bara ett gott skratt så det tackar jag för ;)


Ge mig en lägenhet

Gaaah! mitt internet laddar typ 0.40mb/sec yeah det går fort xD

Har varit vaken sedan 5 typ, har kollat lite på ams hemsida, hittar dock inget jobb, eller jo typ tandläkare eller lärare eller liknande här i närheten, visst jag kan säkert söka men hur stor chans har jag som inte ens har en full gymnasieutbildning lixom ;/

Tänkte iallafall skriva in mig på arbetsförmedlingen nu, jag ska bara hitta var jag gör det xD om jag hittar det blir det att ringa dit idag och sedan få en tid om möte!

Jag vill verkligen ha ett jobb och det NU!

Men det blir svårt, det finns ju typ inga att söka ens ;(

Men helt ärligt om inte allt löser sig innan slutet på Februari så går jag till soc dom måste väl ändå hjälpa mig/oss denna gången ;/

Jag orkar fan inte bo 8 personer i en 3-5, alltså det är en 3a men det finns 5 rum men om två rummen i källaren räknas som förrådutrymme då det inte finns några fönster!

Fatta att det tar på psyket att bo så här eller, man är ALDRIG själv, visst när Pierre är borta kan jag låsa in mig på rummet men det är ändå inte samma sak som att för en gång skull vara ensam,
Jag vill kunna springa ut från duschen naken, springa upp på toa mitt i natten utan att behöva leta upp morgonrocken i mörkret, men det går lixom inte!

Jag vill kunna köpa hem tex chokladpudding utan att känna att jag behöver bjuda alla andra här hemma, visst jag bjuder gärna, men det känns elakt att göra en sådan sak hemma när man vet själv att man blir sugen när man ser det lixom, Jag vill kunna beställa hem en pizza utan att frästa andra med den.

Jag vill även kunna ha min egen frukt eller bröd utan att behöva säga till andra att detta är mitt och ingen annans, eller komma till kylskåpet och ha mat som är bara min (självklart Pierres oxå!)

Men det går inte här, köper jag något måste jag säga till andra att detta är MITT, ändå kan det försvinna utan att jag själv tagit det, och då är det ändå ingen som erkänner att dom tagit det.

Jag vill ha en egen lägenhet att inreda, att ha mina egna saker i, att få betämma hur det ska se ut, få möblera om helt som jag vill.

Jag vill kunna titta på tv mitt i natten när jag inte kan sova, jag vill kunna diska och städa mitt i natten om jag känner för det, jag vill kunna duscha när jag känner för det, och göra det så länge som jag känner för det! (visst men kan störa grannar, men det är inte på samma sätt!)

Jag vill kunna sitta på toa mer än 2 minuter innan någon kommer och bankar på dörren och frågar om man är klar snart!

Jag vill ha ett ställe att kalla mitt eget eller iallafall vårat eget!

god natt

Nu blir det sova, har sovit 3 timmar det senaste dygnet så hoppas på massa sömn i natt!

God natt!

fler trevliga kommentarer ^^

Shoshanna om Anonym kommentar, hur jag fick en sådan snygg kille:

Hmm du gjorde väl också fel, fastän din kille gjorde mer fel? Har du ingen lojalitet till dina medsystrar eller? Hur kul skulle det kännas om en brud som vet att din kille är med dig skulle försöka ragga rejält på honom...

Litar du på din pojkvän nu då? Jag menar, han strulade runt med två olika i sitt förra förhållande, då kan man ju undra om han slutat med det. Bara en tanke, jag hade nog haft svårt för om min kille haft ett sånt förflutet.

Shoshanna om Bilder från nyår! tolv slaget!:

Hehe din klyfta ser ut som en rumpa. :P

Två kommentarer från Shoshanna som inte vågar lämna verken mail eller adress haha!

På att man klyfta ser ut som en rumpa säger jag tack, jag gillar rumpor! jag är inte typen som försöker göra mina bröst större genom att trycka upp dom mot börstkrogen, dock burkar jag heller aldrig ha verken klyfta eller klänning så vem vet en dag kanske jag blir den som trycker upp brösten mot hakan!

Och på den översta kommentaren svarar jag:

jag har lojalitet jo, men det beror på mot vem, och jo jag hade tyckt det var jobbigt om någon hade raggat satan på min kille men nu var så inte fallet, jag raggade helt enkelt inte utan det blev bara som det blev.
och ja jag litar på min kille, hade du känt honom hade du oxå gjort det kan jag lova, du vet inte hela bakgrunden heller så.
Jag var mer orolig i mitt förra förhållande även fast den snubben aldrig lämnade lägenheten.

Det handlar om att prata med varandra, och verkligen visa att man älskar varandra!

Så som sagt tack för kommentaren om min klyfta och ja jag litar på min kille svårare än så är det inte!

Ville du att jag skulle ta ialla upp eller få mig en funderare så får du försöka lite bättre, det går lixom inte knäcka mig så lätt ;)

Nu vart det som vanligt igen ;/

Men oj vad roligt! nu har det börjat igen! kan inte sova, visst vi har varit vakna hela natten medvetet, vänt på dygnet nu efter nyår men har försökt sova i två jävla timmar nu, det funkar inte alls, blir knäpp på detta!

Och snus sugen som fan är jag, fundera stärkt på och lägga dom sissta pengarna på snus och sedan skita i viket, när pengarna är slut måste vi sluta då har vi inget val!

Det blir lixom inte lättare när man mår skit av att inte kunna sova!

Nä vi får se hur det blir helt enkelt!

Anonym kommentar, hur jag fick en sådan snygg kille

Anonym om Bilder från nyår! tolv slaget!:
Hur fick du en sån snygg kille? Fan................

Som sagt denna Anonyma kommentar fick jag precis, och undra om personen vill att jag ska vara helt ärlig?

Jag snodde honom faktiskt! haha xD

Jo helt ärligt gjorde jag det ;P (skäms nästan lite xD)

Jo det hela är så här, för att göra en lång hitoria kort!

Min nuvarande kille träffade mitt x på wow,
Jag och Pierre blev snabbt bra vänner,
Jag dumpade mitt x, men inte för pierre dock utan andra anledningar,
Under hela sommaren var jag hos Pierre, för jag mådde bättre där,
vi strulade lite hit och dit, fast han hade flickvän då (dumt jao!)
han strulade även med en annan brud samtidigt (ännu mer dumt!)
Någon dag innan min födelsedag, hade han visst bestämt sig vem han ville ha,
han dumpade sin tjej,
kom till mig, men ville först vänta med att bli tillsammans, dock 1½ dag senare var vi tillsammans,
Alltså natten till min födelsedag fick jag den bästa presenten ever!

så jag var mig själv, sen var det upp till honom vem han ville ha,
och det måste varit något speciellt med mig ändå, efter som han vlade mig framför 2 andra tjejer!

Jag trodde aldrig han skulle välja mig faktiskt, men det gjorde han!

en sak vill jag även säga när det gäller detta,
Jag kände inte hans flickvän, därför tycker inte jag att jag gjorde något fel, utan det var han som gjorde fel med att vara otrogen!
Hade jag dock varit bra vän med hans då varande flickvän hade jag inte gjort något alls med Pierre för en det hade tagit slut!

Jag hatar otrogenhet, men ibland måste man oxå tänka lite på sig själv!


Hoppas Anonym är nöjd med mitt svar!


But hes mine and u cant take him away from me now

Drömde om Kissie & Amir

Jag har sovit typ hela dagen idag xD skönt som fan var det ;P

Och jag hade faktiskt värsta roliga drömmen!

Drömde faktiskt om Kissie och Amir haha ;D dom var typ här, vet inte hur dom kom hit, men dom var visst hos någon kompis förälder som bodde här i närheten, iallafall så skulle vi festa, men det var typ lördag och inget var öppet här i hålan vi drack och höll på att fula oss massor, vi hade skit kul, söp, hoppade studsmatta och var allmänt crazy haha ;P
sen drömde jag även att Kissie skulle länka till min blogg fast jag inte ville, ville inte att hon  skulle tro att det var därför jag ville festa med henne, så hon länkade 3 ggr fast med fel adress så alla som klickade in kom till fel blogg, detta hade vi oxå grymt kul åt, vi vi ordnade typ en tävlning där folk istället skulle gissa sig till min blogg, priset var typ att festa med oss haha ;P
Vi hade askul och var som sagt allmänt galna, jag vet inte om vi kom vidare på någon fest, men vi pratade om att åka till ljungby eller hässleholm men som sagt jag vaknade xD


Ja som sagt gymt sjuk dröm men oxå grymt rolig!

Jag har nog egentligen inget imot verken Kissie eller Amir, det hade varit kul att festa, men ibland blir man typ arg på Kissie och vet lixom inte om hon menar allvar eller proviserar i bloggen haha det är inte lätt ;P

Men livet går vidare, lär väl aldrig bli så att vi skulle festa tillsammans xD jag är nog för fattig och för mycket tjockis för deras sällskap, sen bor jag antagligen förlångt bort med ^^

Bilder från nyår! Inne igen!

Helt klart Kvällens Bästa bild!
Emma

Det blev helt klart mer sång ;P
och även liten dans ;P

Kanja & Bim



Det dom sjöng var Dileva - Vem ska jag tro på eller nåt sånt

Bim & Linus


Linus & Pierre




Kommer komma fler bilder från tex Kanja & Bim!
Har märkt att det faktiskt var många jag inte fått en riktig bild på xD
sen tänker jag inte alltid på kameran heller ;P

TACK FÖR ALLT!

Bilder från nyår! tolv slaget!

Först blev det några kassa ego bilder xD






Sen bar det av ut!
Ingen av oss hade egna, eller jo Robin hade några små xD
vi fick helt enkelt kolla på andras ;P


Om ni ser den lilla lilla glöden på marken, där hade vi en av robins haha ;P


Folket!




Pierre <3

Shibby <3 Pierre





Shibby



Jens


Robin & Jens

Bilder från nyår! Sång ;)

Sen blev det Singstar ;)

Linus & Jossan (som sagt min kamera suger xD)



Jens, Linus & Jossan


Vi började med Singstar Disney


Jens & Linus fick sjunga


Alla snubbar vill ju vara katt


Erica & Kanja



Pierre

Och Linus

Dom fick sjunga En helt ny värld


Kanja & Linus



Bim & Kanja


Bilder från nyår! middagen

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att dom flesta bilderna är suddiga!
Min kamera SUGER så det beror faktiskt inte på intaget av alkoholen!
Kommer komma fler bilder när dom andra laddat upp sina på facebook ;)


När vi satt och åt, dom hade fixat bordsplaseringar så vi inte skulle sitta med respektive, lite kul faktiskt!





Jossan & Emma!


Pierre!


Robin ;P





Bim & Jag tar kort samtidigt :)



Det var bilder från mig när vi åt!
Kommer mera!
nu och även sen ;)

Tack för allt i går!

Gott nytt år på er och hoppas att erat år börjat bra!

Kvällen igår var TOPPEN! och maten var SUPER god, stort tack till Pao & Robin för att ni fixade detta!
Det var en rätt lugn kväll igår ingen var väl överdrivet full undantag finns haha,
men alla hade supertrevligt med god mat och massa massa skratt, Sjungade och pratande!
Jag hade inte kunnat ha en bättre nyår!

Så först ett stort tack till Pao & Robin som fixade allt!
Sen tack till
Jossan & Bim
Kanja & Linus
Emma & Jens
Erica & Aras
Och Självklart till min underbara Pierre <3

Och alla var så fint klädda!

Bilder kommer ;)