AV PVP!

Nä nu ska jag in och försöka köra någon AV innan det är middag, håller ju på att farma marks till ett mount
Jag vet är sen med Det mountet, och nu minns jag knappt vad det heter xD men jag ska ha det iallafall :) Vi hörs här senare ;)

Kommentarer
Postat av: P

Ok..Vi ska ha middag/fest här på nyår. Vi blir 14st personer som ska äta middag här. Det blir välkomst drink med förrätt, huvudrätt och sen efterrätt. Efter tolv sen blir det ost med frukt och lite annat. Alla som vill komma på middagen måste betala 100kr var till mat. Det är en klädkod ni måste gå efter. Killarna ska ha skjorta med slips minst men har man ska man helst ha hel kostym. Tjejerna ska ha klänning, helst en lite finare klänning om man har, detta är för att det ska bli en mer nyårs känsla :P Det ända du behöver ta med dig är egen alkohol och raketer om ni vill smälla några. Efter att vi ätit kommer det kanske mer folk. Hade varit askul om ni velat komma. Jag tänkte direkt på att Perra kanske inte har någon skjorta eller slips men Robin kan låna ut om man vill. Och jag har en massa klänningar om du vill se om det är något som passar eller du gillar? :) Om du inte har något själv vill säg :)

2009-12-06 @ 13:20:13
URL: http://pfuck.blogg.se/
Postat av: P

Så in i helvete jobbigt är det!! :S Jag står inte riktigt ut längre med att inte kunna sova som jag ska när jag alltid har kunnat sova :/ Usch, hoppas det går över snart! :)

2009-12-06 @ 13:21:29
URL: http://pfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback