helt onödigt

Just för tillfället händer det absolut ingenting, inte för att det gjort det på hela veckan men iallafall ;P, sitter och väntar på att mamma ska komma hem för idag är det jag som ska fixa middagen, det blir fisk mums ;D får hoppas Mamma och Bosse kommer tycka om den, Pierre gillar den det vet jag ;P nä om man kanske skulle spela wow en timma för att få tiden att gå :)

Vikt

God morgon!

Usch idag har jag riktigt ont i ryggen, riktig massage skulle verkligen behövas men det har vi inte råd med nu för på måndag eller tisdag ska vi köpa gym kort, då jävlar ska lite av fläsket bort, ni som kanske inte riktigt vet så är jag rätt så överviktig ;/ men det finns ju för fan så mycket gott här i livet ;P så nu tänkte jag att om jag börjar träna så går jag förhoppningsvis ner lite i vikt om inget annat behöver jag inte gå upp mer iallafall :P
Nä men det ska bli lite hård träning faktiskt, men ibland så hade man ju hoppats på att bo i en liten större stad så man hade kunnat hyra en personlig tränare eller vad som helst lixom men får försöka klara det här själv, jag hoppas ni hjälper till och peppar mig i det här :)

Jag har egentligen inget vikt mål  men det är ett antal kilo som ska bort, rätt många för att vara ärlig, men helt ärligt så skäms jag över siffrorna som visas på vågen men WTF jag mår ju egentligen bra har min kära pojkvän och mina underbara vänner så vikten har ju som tur väl inte stört mig på det viset men det är nog dags att börja tänka lite på hälsan och så där, men vi får se hur det går :) som sagt förhoppningsvis hjälper ni till och peppar mig så jag kanske klarar det här ;D

Vilken tråkig dag

Usch vilken tråkig dag ;( har känt mig lite ensam här på bloggen men men.
har inte heller blivit något videoinlägg, den lilla datorn ligger på laddning och jag har inte heller någon anning om vad jag ska prata om men ändå.

men just nu har jag inte tid ska börja med middag, ja det blir lite sen middag för mamma jobbar till klockan 8 så jag ska iallafall börja på den lite!

hörs senare puss!

Suck

usch det blir drygt att sitta hemma och inte göra någonting alls i stort sätt ;/ hjärnan står helt stilla haha xD
funderar på att ladda den lilla datorn och kanske försöka göra ett video inlägg men vi får väl se hur det går, kanske inte ;P ska nog lägga upp någon mer film på lillasyster iallafall, mest för hon är så jävla söt haha ;P

nä kommer tillbaka snart ;)

Old Kingdom

Körde old kingdom heroic igår för att göra klart ett quest, vi var bara folk från guildet så det var ju lite som det var ;P Preist som healar i brudkläning och flumar runt, balance druid som drar på sig nya grupper hela tiden mm ;P

men kul var det och vi fick denna achivment där man bara ska vara 4 på en boss för att få, den fick vi tack vare att en killes wow krånglade ;P

Denna fattade jag själv inte riktigt gjorde bara som dom andra gjorde i stort sätt ;P

Vi körde även headless horseman där vi alla testade på att tanka även Priesten och det funkade faktiskt :)

Nä nu ska jag faktiskt in och köpa på mig lite mount :)


God morgon

God morgon, eller ja det är nästan god middag nu :)
Inatt sov jag faktiskt gått men drömde lite lustigt men minns bara delar av drömmen, men var ingen läskig dröm eller så är tror jag kanske lite men ändå.

Idag händer inte heller mycket, fan vilket tråkigt liv jag har xD men det är sånt jag får leva med :)
blir väl antagligen bara slappa och spela lite WoW.

Btw fick lite achivements igår så dom kommer upp här snart :)

Vänskap

Hittade massa dikter på datorn som jag samlat på mig under åren, många av dom stämmer in på mitt liv innan, på min depprision på hur falskt mitt leende alltid var innan, men idag kan jag känna att ja kan faktiskt le på riktigt iallafall för det mesta, visst det är många bekymmer men inga som inte går att lösa på sikt, jag har några få nära vänner kvar, jag har min familj och jag har min pojkvän som gör allt för att jag ska må bra, jag har vännerna som verkligen ställer upp när det krisar sig och dom vet att jag gör så mycket jag kan för att göra samma sak för dom!
Det är som sagt inte många vänner jag längre håller speciellt bra kontakt med, nästan ingen faktiskt, det jag kan känna är att det faktiskt är 4 vänner bara, helt ärligt det finns 4 personer om jag räknar in Pierre som alltid ställer upp som alltid finns där om det är något, jag vet att jag inte är den bästa på att höra av mig, men ni är inte så duktiga på det heller ;) men jag hoppas verkligen att ni vet att ni är dom som betyder mest och som alltid kommer göra det! jag finns här för er vad som än gäller och vad som än händer så tänker jag stå vid eran sida!

Pierre - Det känns som om det alltid kommer vara du och jag, du försöker alltid förstå mig och du gör allt för att jag ska må bra och känna mig älskad, du anar inte vad det betyder! Älskar dig mer än livet!

Pao - Du har egentligen alltid funnits där, sedan vi var 14-15 även fast vi inte umgick så mycket ett tag, men du vet att jag ställer upp till 110% när det väl gäller, våra minnen sedan den tiden kommer alltid finns kvar, och jag hoppas och vet att det kommer bli flera underbara minnen, du betyder! Och ja Robin jag tycker om dig oxå ;P

Emma - Även fast vi egentligen aldrig umgåts så mycket och egentligen verkligen pratat så har du alltid ställt upp och jag hoppas du vet att jag gör det för dig oxå! Du är min Emma!

Linda - riktigt gammal bild men iallafall, vi umgicks mycket när vi var små sedan började vi skolan, men när jag sedan började 6an och började jobba i kiosken så umgicks vi verkligen 24/7 vi var odelbara, det var alltid du och jag, så många minnen! vi umgås inte längre men du finns ofta i mina tankar ändå, det blir så när någon flyttar även fast det inte är så långt, men du ska veta skulle du någon gång ringa och vara ledsen jag lovar jag hade satt mig på första bussen för att vara hos dig! Linda det är du och jag för alltid!

 

visst det finns fler som betyder nåt, men dessa är dom som betyder mest, inget kan sabba våran vänskap oavsätt va!

Älskar er!

 

"För Hela Världen Är Du Ingen, Men För Någon Är Du Hela Världen"


<3

Du är min ängel, fast utan vingar
Som en kristall, lika dyrbar och vacker är du för mig
Tillsammans i kärlekens land svävar vi hand i hand
När jag gråter finns du där med din tröstande famn
Och när jag skrattar, gör du likaså
Om jag faller, hjälper du mig upp på benen igen
Tillsammans delar vi livets dagar
Ibland mitt hjärta, blir jag så rädd att jag ska mista dig
Utan dig älskling, slocknar min glöd.


Tack För att du finns!
För att du iallafall försöker förstå.

Drive in Bankomat?

Med de nya Drive In Bankomaterna kommer du som kund att kunna ta ut pengar utan att lämna bilen. Instruktioner för de ny bankomaterna följer nedan. Vänligen läs de instruktioner som passar till ditt kön, och memorera dem till första gången du ska använda automaten.INSTRUKTIONER FÖR MÄN:

1. Kör fram till Bankomaten.

2. Rulla ner fönstret.

3. Sätt in kortet och knappa in din PIN-kod.

4. Skriv in det önskade beloppet.

5. Tag kortet, pengarna och kvittot.

6. Rulla upp fönstret.

7. Kör.

 


INSTRUKTIONER FÖR KVINNOR:

1. Kör fram till Bankomaten.

2. Backa så att sidorutan kommer närmare Bankomaten

3. Starta motorn igen!

4. Rulla ner fönstret.

5. Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet.

6. Leta efter ditt smink och kontrollera makeup'en i spegeln.

7. Försök att stoppa in kortet i Bankomaten.

8. Öppna bildörren för att komma lite närmare.

9. Sätt in kortet.

10. Vänd kortet riktigt.

11. Leta rätt på kalendern i din handväska och läs PIN-koden, som du har skrivit på omslaget.

12. Knappa in PIN-koden.

13. Tryck på 'FEL' och skriv den korrekta PIN-koden.

14. Skriv in önskat belopp.

15. Kolla makeup'en i spegeln igen.

16. Ta pengarna och kvittot.

17. Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna i den.

18. Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet.

19. Kolla makeup'en igen.

20. Kör två meter framåt.

21. Backa tillbaka till Bankomaten.

22. Tag kortet.

23. Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet i det.

24. Kontrollera din makeup.

25. Starta motorn igen! Och kör bort från Bankomaten.

26. Kör några kilometer. 27. Släpp nu upp handbromsen.


jävligt piss off

Börjar bli riktigt irriterad nu, mitt x som hjälpte mig att få skulder, om man nu kan säga så, han betalar typ aldrig och skyller på soc och skit, jag fick inga pengar hit och jag fick bara så mycket dit, jag skiter i vilket inte fan säger om ställerna jag har skulder på  att det är lugnt det fixar sig, nej dom kräver pengarna av mig, så vad fan ska jag göra? blir så jävla lack!

Sen har vi en som jag trodde var min vän, jag stälde mig på ett ps3 till henne så hon kunde ge det till sin pojkvän i julklapp och vet ni vad som händer nu när dom bråkar och antagligen ska skiljas jo han ska betala säger hon till mig efter som dom inte pratar med varandra dock så har han dragit till danmark och tagit spel och hela skiten med sig, jag gav henne en vecka och försökte förklara för henne att det var fan ta mig hon som lovade mig hederligt att betala var ända jävla månad, nä det kommer bli en polisanmälan på det här! jag gav som sagt dom en vecka men har verken hört av dom eller sett några pengar, ändå har det gått snart en månad! så nu tänker jag göra en anmälan! inte för att det hjälper mig med skulderna men det blir ju som stöld i så fall! detta är egentligen inget jag vill göra, men vad fan ska jag annars göra?

Känns som om folk tror dom kan köra med mig hela jävla tiden! börja bli så jävla less på allt dessa människor har fått mig att kunna lite ännu mindre på folk!

det är tur jag har några få riktiga vänner kvar och min pojkvän, min mamma och pappa jag hade aldrig klarat sådan här skit annars, jag vet inte var jag ska vända mig eller någonting, nästa halvår kommer bli ännu mer åt helvete med ekonomin då vi antagligen inte kommer få några pengar från csn då vi läser många ämnen på två terminer, och skulden bara växer, är så less på allt som har med andra människor och min ekonomi att göra så jag vill bara gå och gömma mig någonstans!

Jag menar jag vill inte sitta och betala massa pengar åt grejer som jag inte har någon nytta av, jag vill inte heller batala in allt på en gång, jag behöver oxå överleva och köpa nya kläder, men vad gör man?
jag vet att jag igår handlade kläder och lite sånt, men jag måste väl få vara värd det någon gång även fast jag har skulder eller?

Jag vet inte längre!

Pigg? nä egentligen inte!

God morgon!
Eller ja jag har varit vaken i någon timma nu, har hunnit skörda på farmville men även hunnit söka två jobb så nu får vi väl se hur det går, var dock bara deltids anställningar i så fall men ändå hade varit skönt att ha ett jobb iallafall!

Annars så händer det inte så mycket idag heller för våran del tyvärr men så kan det ju altid vara eller nåt ;P

Nä ska ner och prata med min mamma nu lite tänkte jag, vi hörs senare!

Puss

Ska spela

Nä nu ska jag spela lite wow så kommer vara tyst från mig ett tag här nu ;)

Förbannade lögnhals!

En gift man hade ett förhållande med sin sekreterare. En dag blir lusten för stor för dem och de for hem till henne där de hade vild älskog hela eftermiddagen.

Utpumpade efter timmar med vild sex, så somnade de och vaknade inte förrän vid åttatiden på kvällen.

Medan mannen slängde på sig kläderna bad han kvinnan om att ta med hans skor ut ock gnida in dem med gräs och jord.

Hon tyckte det var lite underligt men gjorde som han sagt.Han tog på sig skorna for hem.

-'Var har du varit' frågade hans fru så fort han kom innanför dörren

-'Älskling, jag kan inte ljuga för dig. Jag har haft ett förhållande med min sekreterare, och vi har haft sex hela eftermiddagen. Jag somnade och vaknade inte förrän klockan åtta.

' -Frun stirrar ned på hans skor och säger:

'Din förbannade lögnhals! Du har varit och spelat golf !'Shiibby

Jag har ju oxå sagt att det ska komma lite om vad jag hittar på i spelet World of Warcraft, innan hade jag olika bloggar för typ allt men känner att det blir för jobbigt och nu har jag ju kategorier ju så ;)

Så tänkte börja med att skriva lite om min main, och ni som inte är så intresserade av WoW kan ju alltid kolla på bilderna :)

Min main heter då Shiibby och finns på servern Aggramar nu, här funnits under namnet Sweshibby på burningblade innan och även under namnet Shiibby på Shadowsong men vi blev erbjudna ett nice svenskt guild på aggramar så vi flyttade över ditt :)

Min Shiibby är av klassen Tauren Druid och där med är jag Balance druid (spellcaster) vilket jag gillar, kan verken spela healer eller tank så ;) han har någerlunda bra gear typ T8 eller nåt sånt, är inte så haj på det där!

Och istället för att lägga över bilder på alla achivements jag fått så kan ni få adresserna till dom andra bloggarna om ni vill se, här kommer jag lägga upp achivment jag får från och med idag :)

Här följer några fina bilder på min heta Tauren druid, Stor och hårig som en riktig karl haha ;)

(Märkte nu att jag inte hade någon bild på honom framifrån i boomkinform men det får komma sen)Och lite annat kul ;P

Vi köpte även lite annat smått och gott, som en gamepad till Pierre, lite godis, tamponger, hårvax, ett ljus till Pierres mamma, chokladpudding och läsk ;P så vi har nog så vi klarar oss ett litet tag nu iallafall :)

Pierres gamepad

Ljuset till Pierres mamma, det står:

Berit

Effektiv och kan ha många bollar i

Luften utan att tappa greppet

Och lite av det goda ;)


Parafymerna vi köpte häromdagen

Här är oxå Parafymerna vi köpte häromddagen på city cross oxå!

En Axe Choklad eller nåt sånt haha och en Sensible Lady

detta för ca 100kr bara xD

 


Kläder vi köpte idag!

Som sagt vi köpte lite grejer, ändå var vi bara på Ö&B och förmedlingscentralen men vi hittade allt grejer ;P

Skit fina vantar till mig ;P
49kr!

Snygg mjukis tröja till mig

199kr

Varsin sådan här tröja till mig och Pierre, skit mysiga!

149krx2

En snygg T-shirt till Pierre

99kr

Och ett par snygga Jeans till Pierre

199kr!

Allt detta för ca 850kr bara det kallar jag bra köp det ;P

Kommer snart

Så ja nu var vi hemma igen ;P har även hunnit slänga i oss en varsin pizza, gottit som fan ;P tänkte ta lite bilder på det vi köpte oxå så det kommer upp om en stund ska bara leka lite med kameran :) så vi hörs senart igen ;P

Jag bara ÄLSKAR haha <3

Så jävla bra!

Hel skön kille!

 


Jaha ännu en ny dag

God morgon!

Jag är trött som vanligt men kunde inte sova mer ;/
Idag händer det inte heller så speciellet mycket, ska åka till förmedlingscentralen vid två tiden, eller ja först ska vi in till Hässleholm lite snabbt då mamma skulle på ett snabbt möte men sen så, får se kanske hittar vi nåt fynd :)

Men innan dess händer det inte alls mycket tyvärr!

God natt

Tänkte bara säga god natt, får hoppas på att jag sover bättre i natt och att det inte blir några läskiga drömmar :)

Natti natti!

Förlåt för dålig uppdatering idag

Förlåt det har varit dålig uppdatering idag men har inte vetat riktigt vad jag ska skriva ;/ sen så sitter jag så lustigt med datorn här hos mamma och när jag sitter konstigt har jag av någon anledning svårt att tänka klart, det är likadant när jag inte är ensam då har jag oxå svårt att komma på vad jag ska skriva om ;( men det ska bli bättring snart hoppas jag ;P
men det har i vilket fall som inte hänt mycket idag, slappat bara, spelat lite på king.com och även spelat lite WoW oxå idag ;P

Hoppas iallafall ni haft en toppen dag!

Morgon

God morgon!

Jag är redan vaken, fråga mig inte varför för det har jag ingen anning om, kunde inte sova mer även fast jag vill men men.

Vad som står på planeringen idag är bara åka till affären och sen slappa xD

vet inte alls vad jag ska hitta på just nu faktiskt, men tänkte kolla lite bloggar kanske, vi får se vad det blir!

Hoppas eran morgon börjat bra iallafall :)

Natti

Tänkte mest säga god natt för tror jag hoppar i säng, eller först ska jag se om Bosse kommit hem, tänkte fråga honom om han ville köra mig till affären innan han ska jobba!

Men sen blir det sova är trött! Fattar dock inte hur jag kan vara så trött hela tiden ;/ men är väl vädret och att jag drömmer så lustigt kan jag tänka mig!

Jaja vi kommer iallafall förhoppningsvis höras imorgon, jag kommer finnas här sen är det upp till dig om du tittar in här, men det hoppas jag du gör iallafall ;)

Natti natti!

Mätt

Så nu är jag ren och fräsch och har även fått mat i magen, potatismos, korv och morötter blev det, super gott!
Älskar mammas mat :)

Nu vet jag inte riktigt vad som händer ska sköta om min farm iallafall, haha mamma bara skrattade åt mig när jag sa att jag var tvungen att gå upp och skörda så det inte vissnar, och sedan frågade hon om det var några kor som kanske stog och råmade efter mig men då svarade jag med att det gör dom inte fören klockan sju så det så ;P

Nä farmen nu sen blir nog tvn med mamma eller nåt vi får se!

Duschen here i come!

Nä nu ska Shibby hoppa in i duschen innan det blir middag ;P känner att det verkligen behövs just nu xD

Kommentera mera!

Tycker en sak är synd, har haft runt 40 besökare idag än så länge (jag tycker det är många för min del ja!) men kanske 10 som komenterat? hur har ni andra 30 tänkt att jag ska hitta era bloggar?

Alltid när jag kommer till en ny blogg försöker jag skriva en kommentar, mest för att visa att det är jag som varit där lixom, jag blir ju så nyfiken vila alla dessa 40 personer är ;P fast det kanske bara är jag haha ;P men lite fler kommentarer nu folket, jag ÄLSKAR kommentarer och så får jag något att göra, alltså svara på kommentaren och kolla in personen som skrivit kommentarens blogg! vem vet jag kanske kommer älska just din blogg :o

Mysko drömmar igen

Nu är jag vaken igen, har haft såna där mysko drömmar igen ;o, först om att det var lejon och tigrar som jagade folk och vi var tvugna att stänga in oss i en affär sedan skull jag typ ut och rädda Sandra och Stefan och blev tillfånga tagen av dom som släppte ut dessa djur, när jag satt där fången så bråkade dom mycket om vem som bestämde och då kom jag med repliken ja vem fan är det som bestämmer och då började dom slåss så jag typ kunde rymma xD

Sen drömde jag även om en gammal vän, han hade köpt en ny skiva men först ville han inte visa den, sedan ville jag typ inte se den så han sprang efter mig i byn och blev påkörd av en last bil ;'(.

Det ännu lustigare var att vi sedan var på någon fest och jag skulle skjusa några hem på cykel men det var lixom igen vanlig cykel utan sadlen var jätte lång och man skjusade folket i lådor högt över cyklen ;/

Drömde även om man som utförde olika lustiga expriment på folk, och vi försökte rädda dessa ;/

Och massa massa andra lustiga saker hände :o blir nästan lite rädd xD jo föressten ett ånglok körde även rätt igenom byn mitt på vägen xD

vet inte alls var dessa drömmar betyder om dom ens betyder något, visst det är kul att drömma, men att drömma att en gammal vän som redan gått bort går bort en gång till kan jag inte kalla en rolig och spännande dröm ;(

Kanske borde jag skaffa en drömfångare och hänga över sängen här hos mamma? det kanske skulle hjälpa lite, eller så är det bara min kropp som är i lite obalans!

Men som sagt läskiga drömmar klarar jag men när någon dör i en dröm får man en sådan lustig känsla även när man vaknar ;(


Nåt ni vill veta om mig?

Usch det blev drygt att radera massa mail xD men en hel del har raderats iallafall :)

Har även registrerat mig på sådana där blogg listor eller nåt sånt, har inte förstått mig på det där riktigt men det blir säkert super bra till slut ändå :)

Just nu sitter jag bara och väntar på att min farm ska bli klar så jag kan skörda haha, sen tänkte jag lägga mig lite och läsa faktiskt, börjar få ont i ryggen här och kommer inte heller riktigt på vad jag ska göra vid datorn :)

Förresten är det något speciellet ni vill veta om mig :)?

Kanske dags?

Kanske dags att börja rensa ut mina mail?

dock är det inga roliga mail, eller jo kanske något, men är från tex Pointshop, Facebook och massa massa reklam skit ;/

så om ni någon gång skulle vilja kontakta mig via mail så kan jag ju rekomendera, Shiibby@live.se där jag får minst mail, men den jag kollar oftast är Shibby.hmm@gmail.com så någon av om rekomenderar jag verkligen xD

Ja ni kan ju nästan se vad jag ta tänkt göra nu xD

Ja det är två olika gmail!

Och om ni av någon anledning skulle få för er att adda mig på msn så är det Shiibby@live.se som gäller dock befinner jag mig bara på msn kanske 3-4ggr i månaden xD

 

Nä nu ska här renas xD

 


Mer Trafik?

Det gick inte sova mer, försökte först jämte Pierre och sedan i "min" säng men gick inte mer, så nu sitter jag här och kollar mer-trafik för att hitta nya bloggar att läsa :)

Tycker den sidan är toppen ;D man hittar massa roliga bloggar att läsa, och sedan hittar ju lite fler folk till mig oxå, och vad är inte trevligare än nya läsare och nya bloggar att läsa?

Så kolla in mer-trafik du oxå :) dock funkar det inte för er som har metrobloggen, eller jo sidan funkar så klart men om du reggar din metroblogg så kommer man bara till startsidan och inte till din blogg! sidan funkar både för bloggar och hemsidor :)

Ska klicka vidare nu, ska även klicka runt på bloglovin oxå :)

går och lägger mig igen ;)

Här vaknas det tidigt! fast kan ju kanske beror på att jag gick och la mig grymt tidigt igår ;P

men vet ni vad det finns istort sätt inget att göra just nu och Pierre har inte sovit nåt, han kunde inte sova utan mig, då vi ligger i två olika sängar här hos mamma, det blir trångt med två i 90sängar då båda brer ut sig xD men tänkte krypa ner jämte honom så han kan somna och vem vet kanske jag med somnar någon timma till ;)

men vi hörs ju senare ;P

home again

Hemma igen, och jag är trött grymt jävla trött och skulle helst vilja gå och lägga mig, men ska försöka hålla mig vaken en timma till iallafall!

Blev inte väskan idag vi var bara inne snabbt på city cross och köpte lite parafym och chokladtomtar typ, visst lite tidigt för tomtar kanske men dom är ändå så jävla goda ;P blir nog inga bilder idag men lägger upp imorgon dock inte på chokladen för den kommer antagligen vara uppäten haha ;P

Har ni haft en bra söndag då?

Iväg

Nu åker vi snart, får se vad det blir som inhandlas, är sugen som fan på ben & Jerrys glass men den var slut igår och dom lär ju inte ha fått in någon nu under helgen eller så får väl vänta med det.

Funderar på att köpa väskan jag hittade igår men jag vet inte tror inte det blir så, men jag hinner ångra mig massa gånger, Milkeshake ska jag och Pierre köpa iallafall, det såg så gott ut igår haha ;P

Nä vi hörs väl när vi kommer hem igen kan jag tänka mig ;)

Yeah

Det fanns smörgåstårta kvar ;D alltså jag lovar det var världens godaste, inte bara räkor på utan även kräftor både på och i MUMS!

Det blir nog att vi åker med till Hyllinge tänkte springa in lite på city cross och köpa lite snus och kanske något annat gottit, vi får väl se men blir inte fören vid 15 tiden vi åker ska hämta mamma på jobbet vid halv fyra sen åker vi.

Längtar lite till torsdag då vi ska till väla, lite fler roliga butiker att kolla i, dessutom är jag inte den som gillar shoppa så mycket kläder utan mest prylar så :)

nä tänkte faktiskt spela lite på king.com så det så :)

Ville sig inte alls

Försökte spela lite WoW men mitt mobila ville nog inte alls det så fick lägga ner ;/ nu sitter jag här och funderar på frukost, kanske finns är lite av den goda smörgåstårtan kvar, måste fan kolla det ;P

nä hörs om en stund :)

Photoshop bloggen!

Veckans blogg blir Photoshop bloggen av Bilja och Tessisen, hittade denna bloggen via falsksanning igår när dom blev hissade där, och jag kan lova jag fasnade driket, deras bilder är grymma! och idag ser vi även dom på topplistan riktigt kul så ett stort grattis till dessa två brudar, dom är verkligen värda en plats på listan helt klart!

Jag kan lova besöker ni oxå bloggen kommer ni fastna så det är lite på egen risk ;)

Mysko dröm

God morgon världen!

Eller helt ärligt har jag varit vaken en timma men ändå!

Hade en helsjuk dröm i natt, typ arkiv x dröm haha, vet inte om det är något arkiv x program jag drömt om eller om jag haft drömmen innan men känner igen den som fan, helt mysko!

Det är svårt att förklara vad drömmen handlar om, det hände nåt med alla djur och människor, blev kontiga på något sätt, för utom min familj och några andra randoms folk, vi var tvugna att gömma oss i ett hus för att klara oss, vi fick lixom gömma oss på alla möjliga ställen i huset eller var väl snarare någon form av fabrikslokaler eller något sådant, dom jagade oss och ända sättet att dom inte skulle komma åt oss var genom att vi gömde oss en våning upp men innan vi kom upp märkte vi att dom redan var där uppe och letade så vi fick hitta annat gömnställe, alltså det är svårt att förklara lixom men som sagt helt mysko dröm och det känns som om jag sett eller drömt liknande innan men men.

Iallafall så idag händer det inte mycket alls, funderar på om vi ska åka med till Hyllinge idag igen och kolla lite Mamma och Bosse ska ju till Baouhouse (stavning) idag igen och beställa lite grejer då dom ska bygga om badrummet här oxå, men vi får se skulle behöva handla lite ju.

Annars så tror jag inte det händer någonting alls idag faktiskt vi får väl se ;P

Nä läsa lite bloggar nu!

God natt

Nä nu tror jag att jag ska sova ;P imorgon kommer jag lägga upp veckans blogg, en blogg jag hittade idag faktiskt och jag är redan fast ;) ni ska få se hehe ;P men som sagt sova nu är trött som jag vet inte vad ;P

Imorgon ska jag även försöka få upp lite info om familjen så ni vet vilka alla är då det är massa namn ;P dock blir det nog inte bilder på alla men ska försöka fixa det med senare ;)

Nä natti natti, och glöm inte ställa om klockan ;)

Little Miss Sunshine

Originaltitel: Little Miss Sunshine      
Regissör: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Utgivningsår: 2006
Längd: 101 min
Genre: Komedi, Äventyr, Roadmovie
Produktionsland: USA
Manus: Michael Arndt
Skådespelare: Toni Collette, Greg Kinnear, Alan Arkin, Abigail Breslin, Steve Carell, Paul Dano, Alissa Anderegg, Cassandra Ashe, Bryan Cranston

Om Little Miss Sunshine:
Mörk komedi om den minst sagt märkliga familjen Hoover. Historien kretsar kring Olive, den sjuåriga dottern som vill bli skönhetsdrottning. Alla i familjen tvingas gå ihop för att hjälpa henne nå sin dröm.

Smörgåstårta

Mums det var riktigt gott med smörgås tårta ;D mamma tog hem lite från mormor :)
Har även kollat lite på filmen miss little sunshine rätt rolig film faktiskt, såg inte början dock, vilket var synd men iallafall :)

Jag funderar faktikt på att sova, ska tvätta imorgon ju så, blev inte nu ikväll visste inte hur mammas tvättmaskin funkade och dom kom hem lite för sent för att börja tvätta så får ju helt enkelt göra det imorgon.

Nä ska leta upp lite info om filmen nu!

Rösta på Shibby ;)

Ni vet väl att ni kan rösta på min blogg hos Katta? skulle vara super sött om ni gjorde det iallafall ;)

En liten grisnäsebild xD även den som är uppe på headern xD


Blogg adwards

Har precis kollat på blogg Adwards, inget roligt faktiskt ;/ trodde det skulle varit lite mer intervjuer med bloggarna men inte, men men.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, bli nog bara slappa tror jag :) orkar inte tänka så mycket är trött igen :o får se om jag kommer på något intressant att blogga om :)

Lillasysters påklistrade skratt :)

Kan ni förstå varför jag alltid busar med denna sötsak haha ;P

Saknar henne redan som fan och vi har varit bort 1 dag :o

 


Vi ägde loss dansgolvet, eller inte men ändå!

Förresten när jag laddade in bilderna från kameran hittade jag även bilder från när Jag, Pao, Sabbe & Jossan var ute på markaryds nattklubb haha ;P ja gissa vem som tagit bilderna xD ljuset där inne gjorde ju inte bilderna ännu mer suddiga, men det är sånt man visst får leva med när jag leker fotograf ;)

Här försökte jag ta kort på någon gubbe som försökte dansa, man ser inte ens honom här haha ;PPao och Jossan ;PPao & Jossan igen, en lite lyckad bild iallafall ;)
Och här har vi Sabbe, denna bilden gjorde absolut inte något om jag la ut haha ;P


Dom fick vara fina för ett tag iallafall

Som ni kanske minns så satte jag på lösnaglar för någon dag sedan men dom ramlade av typ lika fort igen ;/
Detta gillades inte alls tyckte mina fingrar blev så långa och fina nu är dom bara små och knubbiga haha ;P
Ska försöka på mig det någon dag igen kanske så får vi väl se hur det går då!
Här kommer iallafall bilder på dom :)

Titta så fint ;DHär ser ni även förlovningsringen jag aldrig annars lyckats få bra bild på :)
Och oj choklad på mus grejen på datorn ser jag nu xDSen började dom ramla av ;(


Fick vara lite fin ett litet tag iallafall xD

Vaken igen

Shibby har vaknat igen haha ;P

har även hunnit med att äta lite mat, dock bara sådan där findus lövbit med potatiskroketter, mamma och Bosse är på kalas hos mormor och Torsten så vi fick fixa eget idag för ingen av oss orkade följa med :)

Min dator vill inte alls som jag vill sitter på den "stora" laptopen men trådlöst internet inte funka :o satt på exakt samma plats med den lilla och där funkar det perfekt testade även dirket när det inte funkade på denna men det ville inte alls ;/ så just nu får jag använda det mobila bredbandet men får väl försöka dra internetkablen annars, jag som trodde jag skulle slippa det! men men!

Nä nu måste jag faktiskt sköta min farm på farmville, sen ska jag försöka länka lite bloggar oxå :)

hemma igen

hej är hemma igen nu, men är trött som fan, fattar inte varför men antagligen för att jag inte sovit riktigt på ett par nätter, så tänkte sova någon timma nu faktiskt för ikväll sen så ska jag tvätta lite eller ja lär bli mamma som fixar det ;) och så tänkte jag faktiskt kolla på blogg awards ikväll oxå, visst man vet vilka som vann men ändå lite roligt lixom.

Bilder på naglarna mm kommer ikväll oxå för hittade sladden hemma hos pappa innan som tur väl var :)

dessvärre shoppade vi inte så mycket idag, ett usb minne och en batteriladdare bara och lite snacks till ikväll haha ;P men blir ju väla på torsdag oxå så vi får väl se om vi hittar något där ;P

Nä sova en timma eller två nu så hörs vi senare, länkningar ska jag föresten oxå försöka lägga upp sen med, om jag hittar igen var man la in det hehe..ses senare

god morgon, lite trött är jag ännu men nu ska vi snart åka så måste hoppa upp ur sängen nu så hinner värken svara på fler kommentarer eller skriva mer nu ;/ men jag är tillbaka senare igen det vet ni ;P


god natt

Ligger här i sängen och funderar på allt och ingenting, det känns som om något är fel men jag vet lixom inte vad, men det löser sig nog..

Har kollat lite på idol och circus möller med mamma och ätit varma mackor mumsigt, men tänkte faktiskt försöka sova lite nu vi ska iväg till famelia eller vad det nu heter imorgon och kolla lite så vet inte alls när mamma och Bosse tänkte vi skulle åka så lika bra att sova så snart som möjligt, imorgon lovar jag att försöka uppdatera lite mer helt klart!

Hoppas ni iallafall haft en trevlig fredag och att allt är bra med er!

Natti natti!


hos mamma nu

Så nu är vi hemmá hos mamma :) orkar inte skriva så mycket för tillfället ska springa ner igen och kolla lite idol inte för att jag brukar kolla på det men iallafall vill ju umgås lite med mamma ju :) i pausen ska vi göra varma mackor haha nä springer ner nu hörs senare :P


Lite avklarat iallafall

Så ja nu är alla kläder packade, hoppas jag iallafall!

bara att plocka lite här oxå som återstår så det var inte alls bra jag satte mig här vid datorn haha ;P fasnade ju vi king...

men måste ta och försöka plocka iallafall lite så vi slipper komma hem till ett rum i kaos fast är ju rätt van :).

ska försöka hitta sladden till kameran oxå så jag kan ligga in lite bilder och kanske ta några bilder hemma hos mamma, vi ska ju kanske iväg till väla någon av dagarna om inget annat åker vi väl någon annanstans eller nåt :)

Nä måste sätta igång nu hörs senare ;)

Börja göra nåt kanske

Har spelat lite på king.com nu även lite farmville men tror nog jag får sätta igång och göra någonting här xD ska börja med att äta lite sen packa och plocka ;P

Men uppdaterar mer senare :)

Förlåt

Håller just nu på att skicka runt ett meddelande till alla bloggar jag prenumerera på, så att ni alla vet att jag bytat blogg, ville mest be om ursäkt om ni redan visste, men vill meddela alla just därför kan det råka komma mer än en gång till visa ;/ hoppas ni förlåter mig ;P

Fasinerad

Vet ni vad? jag är helt fasinerad av statestiken här på blogg.se, inte för att jag har många besökare, ännu mindre nu för att jag bytat blogg men jag ser ju alla sidviningar och alla unika besökare, man gjorde inte det på metro utan där fick man se sidvisningar månad för månad istället ;/

En sak till jag gillar mer med blogg.se är kategorier ;P

Som sagt Fasinerad, men INTE för många besökare, för rekord på 37st på 3 dagar är inte mycket haha men fasinerad för att jag KAN se hur många det är ;P

På metro såg det istället ut så här, visst ibland hade jag, för att vara jag många sidvisningar men har inte en anning om hur många besökare jag hade eller någonting!

 


Hemma igen

Så nu är jag hemma igen efter att ha varit i byn så nu är en del av att göra listan klar idag ;P
 • Till Banken
 • Handla
 • Plocka i ordning på rummet lite
 • Blogga - Så klart
 • Farmville - haha
 • packa lite kläder
 • Packa datorerna - alla 3 ska med ;P
 • Åka till mamma
köpte snus, energi dricka (måste bli lite pigg), Jalla yoggi, tamponger, tuggummi, läkerol och färdig mat - potatismos och lax ;P vet ju inte om vi hinner få middag här hemma innan vi åker och så kan vi ju äta mitt på dagen ifall vi nu ska äta något gott hos mamma ikväll, det är sånt man aldrig vet ;P

Fredag

God Morgon!

Blev soffan för mig i natt igen, vet inte varför jag inte kan somna i sängen men men, Pierre ligger här bakom mig i sängen och brer ut sig som vanligt, så söt han är när han sover hehe ;P

Vad som står på schemat idag är;

 • Till Banken
 • Handla
 • Plocka i ordning på rummet lite
 • Blogga - Så klart
 • Farmville - haha
 • packa lite kläder
 • Packa datorerna - alla 3 ska med ;P
 • Åka till mamma
Ja det är väl vad som händer i dag i helhet, sedan får vi se vad som mer händer, ska ju vara hos mamma en vecka sedan vad vi vet, det beror helt på när lillebror vill åka hem här ifrån pappa, lika bra att ta skjusen när det ändå körs, orkar aldrig ta Pierres dator på bussen, mina går ju bra men inte hans och utan den kan han ju inte vara ;)

Så lugn fredag blir det iallafall för min del, dock vet jag inte om vi ska hitta på något med mamma men det återstår att se :)


God natt!

Nä nu blir det sova, sitter här och gör egentligen ingenting ;/ eller ju spelade lite på king.com hehe.

Men men det är en ny dag imorgon, och då åker vi även till mamma hehe ;P

Nä försöka sova nu iallafall!

God Natt!

Ny Design!

Så vad tycker ni om den snygga desigenen jag fått :D eller ja fått köpa men iallafall ;) jag gillar den faktiskt, lite fräck så där, men känns lite ovanligt att inte ha något rosa, ja jag är rosa freak när det gäller saker och sånt iallafall inte kläder dock men det var inte det jag skulle prata om!
Gillar ju Limegörn oxå ju så :D får se vem vet kanske har den i flera månader kanske vill byta om någon vecka, men vet aldrig vad som händer och sker ;D men just nu är jag nöjd :)

Angiie sa hon var lite matrix inspererad och det kan jag väl hålla med om, men tycker även den är liten del arkiv x inspererad oxå, det beror väl på hur man ser det, och är ju helt besatt av arkiv x ;P

är du sugen på en design?
Eller bara vill ha en super bra blogg att läsa kolla Angiies blogg, klicka på bilden ;)


Trick 'r Treat

film


Originaltitel: Trick 'r Treat     
Regissör: Michael Dougherty
Utgivningsår: 2008
Längd: 83 min
Manus: Michael Dougherty
Genre: Drama, Komedi, Thriller, Skräck
Produktionsland: Kanada, USA


Skådespelare:
Quinn Lord, Brian Cox, Dylan Baker, Leslie Bibb, Anna Paquin, Moneca Delain, Tahmoh Penikett, Lauren Lee Smith, Britt McKillip, Rochelle Aytes(Tro inte på trailern är inte lika läskig som den ibland verkar!)

Om Trick 'r Treat:

Fyra sammanflätade historier som inträffar under Halloween: En rektor på en gymnasieskola har ett hemligt liv som seriemördare, en oskuld som kanske har träffat den rätta, en grupp tonåringar spelar någon ett elakt spratt, en kvinna som avskyr Halloween tvingas kämpa mot sin man som tvärtemot är besatt av denna helgdag.

Infon kommer från filmtipset.seSkräck?

Har nu kollat på filmen Trick R Treat, det stog SKRÄCK på filmen men det man man ju inte precis kalla det, men kanske skräck komedi alltså en film som hade varit läskig utan all humor typ eller nåt sånt, men den funkade att titta på iallafall, ska se om jag hittar någon info om den och lägga upp den här på bloggen :) ska se vad jag mer kan fixa nu för tillfället :)

Design mm!

Hemma igen, känns som om jag har massa att göra men egentligen inte xD har ju lovat att leta upp sladden till kameran men har helt glömt bort det, skulle städat lite här idag oxå innan vi åker till mamma imorgon men det har jag väl oxå glömt haha ;P

Köpte chips, dip och läsk till filmen ikväll gottit ;)

Förresten vet ni? jag kommer få en SKIT snygg design här! Angiie ska göra en till mig ;D hur vet jag då att den blir snygg? kan den lixom bli mycket annat när hon fixar den till mig  :) hon fixade min på min andra blogg innan OBSAVERA det är inte headern jag har nu haha kanske bäst att säga för då kanske era förhoppningar sjunker, den som jag har där har jag själv pillat ihop så ni kanske förstår varför jag vill ha hjälp ;P

Tills hon är klar får jag nöja mig med denna, men jag väntar med spänning!

Nu ska jag skörda sedan ska jag plantera. - Farmville!

Sen blir det upp och kolla film :)

Myskväll

Förresten ikväll blir det lite myskväll med familjen eller ja en del av familjen, Jag, Pierre, Anki, Stefan & antagligen Ola oxå ska kolla på en av filmerna som vi hyrde igår, det blir Trick or Treat, ska även köpa hem lite chips och dip och grejer, mysigt.

Det händer dock inte ofta att vi gör något sådant här tillsammans, mest är det pappa Anki och Tessan i stora rummet, Ola på sitt rum där uppe, Stefan på sitt och jag & Pierre på vårat, det händer att vi är där uppe ibland men oftast för att äta eller gå på toa, fast ibland sitter jag och snackar skit med Anki oxå eller busar med Tessan.

Så vi är väl ingen familj som brukar samla oss och ha det mysigt tillsammans även fast vi kanske skulle vilja, vi äter inte ens middag i samma rum :o då vi är så många där hemma får inte alla plats vid köksbordet haha, Så oftast sitter några i köket och några i storarummet,

Jo det är en tråkig sanning om vår familj, även fast vi vill vara samlade så blir det nästan aldrig så.

Men ikväll så då blir det MYS ;D


Gaah

Sitter just nu i skolan, är här på öppet hus ångrar att jag följde med, det är inte roligt någonstans men jag ska handla på vägen hem så var ju stort sätt tvungen att följa med!

Inget kommer jag på att göra på datorn här heller, allt går dessutom så jävla segt ;/

Tänk vad mycket jag kunde gjort med bloggen om jag varit hemma xD


Gaah!

Känner mig rastlös och kan knappt sitta stilla :o så har inte blivit någon överflytt av inlägg ännu förlåt ;/ har heller inte skrivit till alla att jag bytat blogg men ska göra det, eller ja till alla dom bloggar jag följer så att dom vet och inte blir förvånade om jag kommenterar från en annan adress Shibby är alltid Shibby lixom ;P

Nu ska jag snart skörda på farmville haha ;P tidtagning här xD sen ska jag gå upp och busa lite med Tessan för att försöka få bort min rastlös het.

Om några timmar ska vi även till skolan och hälsa på Sandra och Ola som har öppethus idag, eller ja komvux har oxå öppethus men jag har ingenanning om vad vi ska göra så är hos Sandra och Ola istället och springer runt där med Tessan haha ;P

Men försöker fixa med bloggen sen :) kommer komma upp en hel del länkar till folk och så där oxå ju självklart!

Vaken igen

God morgon igen xD

Var inte mycket jag fick sova, kollade lite på De ä kanon som vi inte kollade klart på igår sedan försökte jag sova men låg bara och vred och vände på mig och det gick verkligen inte sova mer än en timma så är fortfarande grymt seg!

Idag fick Pierre brev från sin Söta mamma, han fick 2000kr eller ja hon har faktiskt sagt att vi skulle dela på det haha det är för att han fyllt år och vi har förlovat oss dock lite sent men alltid välkommet ;) sen har vi ju gemensam ekonomi så det spelar ingen större roll om vem som skulle få hur mycket pengar av dessa ju hehe :)

Trötter!

Jag är grymt trött, detta är inte bra! funderar faktiskt på att sova ett par timmar till. Jo så får det nog bli!

Senare idag kommer jag lägga upp fler inlägg så klart men just nu orkar jag verkligen inte sitter här och håller på att somna ;/

God Morgon!

Jaha ännu en ny dag, Blir inget skola idag, jag orkar inte ;/ men måste komma igen efter lovet.

Tänkte skörda lite på farmville men det ville sig visst inte, grejen verka inte vilja fungera av någon anledning, lite problem kanske?

I natt blev det sova på soffan, kunde verkligen inte somna var så jävla varmt nere på rummet, men somnade dirket när jag la mig på soffan nästan som tur väl är, så nu på morgonen blev jag väckt av lillasyter som kom och skrek Ia Ia, ja det är så det låter när hon försöker säga Fia ;P

Men nu ska jag försöka klä på mig och ta med den lilla datorn upp, inte för att jag kommer få ha den i fred men det får gå ändå :)

Hörs senare!

Nu film!

Nu tänkte jag och Pierre kolla film, det blir de ä kanon med Robert Gustavsson, hyrde ju den och två andra filmer idag ju så ;P

Imorgon ska jag upp vid 8 tiden, har egentligen ingen anledning men tänkte passa lillasyster när Anki kör in Ola och Sandra till skolan, mest för att det är så skönt att sedan kunna gå och lägga sig igen haha ;P

Nä mer inlägg kommer imorgon!

Sov Sött!

Farmville

Sitter just nu och skördar lite på farmville ska odla lite, har ni tänkt på hur beroende man blir av det spelet? haha jag tycker det är är riktigt kul, och försöker komma ikapp den som är högst lvl bland mina grannar vilket är Annelie som ligger på lvl 39 så är en bit kvar men jag ligger i ;) nä nu måste jag odla haha ;)


Vila i Frid Sigge!

Idag är väl inte den bästa dagen i mitt liv precis, Sigge avlivades idag ;(

Sigge är våran kära hund, som vi haft ett antal år ni vet inte exakt och innan vi fick honom så hade en vän till pappa honom, han är väl så där 14 år eller något sådant.

Han avlivades pågrund av olika problem han har och för att han är gammal så detta är nog det bästa ändå, men självklart kommer han vara grymt saknad han har ju funnits runt oss länge ju. men som sagt det är det bästa!

Men han var världens snällaste hund!

Vila i Frid Sigge hund!

 


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Måste ju ta kontroll över min blogg ;) men följ mig gärna :)

Fail!

Som sagt skrev innan att jag skulle göra lösnaglar och det gjorde jag, MEN två av dom är redan borta xD och hälften av om har ramlat av en gång redan, KASSA helt enkelt ändå använde jag Ankis lim som ska vara bättre, och jag lovar det var bättre men inte bra, tappde tumnaglen för ett par min sen IGEN och tänkte jag testar det limet som följde med jo men tjena naglen vägrade stanna xD

Jaja det är väl bara och leva med det, alla kommer ha losnat till imorgon det kan jag nästan slå vad om, men det går att skriva med dom som sitter på ännu det är ju alltid posetivt, antagligen är det väl inte meningen jag ska ha lösnaglar.
Men nästa gång jag tänker testa tänker jag göra sådana där me Gelé eller vad det är kanske håller lite bättre. tyvärr hittar jag inte sladden till kameran så kan inte lägga in någon bild, men har tagit så ska försöka hitta sladden imorgon då ska jag lägga upp dom ;D


Nu så

Nä får nöja mig med denna designen så länge, jag vet ju inte hur jag gör en egen ;( men det löser sig nog tillslut ändå, bättre än hel vit iallafall ;).

Nu ska jag springa upp och se om lillasyster har somnat så Anki kan fixa mina naglar ;P efter det ska jag försöka ta bild på mina små knubbiga händer med långa fina naglar, får se om jag ens kommer kunna skriva på datorn med dom på men jag hoppas ju det iallafall, kan ju vara svårt om man inte är van :)

Hörs förhoppningsvis om ett tag igen

Familjekategorin handlar om

Denna kategori kommer handla om familjen i största allmänhet, om vad som händer med oss här hemma och så där, även en hel del gnäll om allt här oxå haha ;P här kommer ni nog även få se en hel del söta bilder på min lillasyster kan jag tänka mig ;) kommer skriva lite närmare info om familjemedlemarna sen så ni kan hålla lite koll på vem som är vem då vi är en STOR familj när man räknar med extra syskon och grejer ;)


Lösnaglar för första gången

just nu sitter jag här och försöker pilla lite. lägga in kategorier mm, lite gamla inlägg kommer att komma upp på bloggen, men det är typ filmer och lite WoW inlägg, det är lixom lite grejer som inte behöver ha något datum på sig för att skrivas lixom :)

Har även petat in nagelbanden lite, ska peta lite till snart för vet ni vad? idag ska jag testa lösnaglar för första gången i mitt liv ;P var på maxi idag och Anki köpte ett paket sådana så jag tänkte va fan jag testar med ;P så snart ska hon hjälpa mig att sätta dit dom sen får vi se hur det går och hur länge jag kommer ha dom kvar haha :P

sådana här var det jag köpte fast den korta sorten :)

Senare kommer det komma lite inlägg om mig själv och familjen och lite sånt där så håll koll ;)


kom på en sak!

Vet ni vad? det lät alldeles för jävla jobbigt att flytta över 114 sidor med 25 inlägg på varje till denna bloggen xD och mycket jag inte heller orka läsa igenom då det var jobbiga tider när jag startade den bloggen, men är ni intresserade av att läsa om det så kan ni alltid gå in och kolla på min gamla blogg här!

Ny blogg men flyttar gamla inlägg!

Jaha då tänkte jag börja blogga här på blogg.se istället har ju min gamla blogg på adressen metrobloggen.se/shibby men har tänkt flytta över allt här nu, så det kommer väl ta lite tid att få igång denna bloggen efter som jag vill flytta över alla mina gamla inlägg för att ha allt samlat på samma stället jag hoppas ni har lite överseende med detta ;) då inläggen kommer börja från den 6 maj 2008 xD