Jag lever

Nä men tjena!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om men tänkte iallafall berätta att jag lever :)

Dock tror jag att jag håller på att bli sjuk ;( min hals gör ont ;/

Allt känns lite jobbigt just nu, jag vet inte riktigt varför, jag tänker för mycket, och sedan inget snus heller, fast jag känner mig inte heller riktigt motiverad till att sluta snusa, så skulle jag ha pengar så skulle jag helt enkelt köpt snus, men nu har jag inga pengar heller så, yeye livet går väl vidare iallafall får jag hoppas.

Fast börjar bli rätt trött på mitt liv, jag gör inte ett skit om dagarna, mer än att typ kolla ams hemsida bara för att bli besviken på att det inte finns några mer jobb mer än typ, lärare tandläkare, psykolog och gud vet vad som jag inte har någon som helst behörighet till och 0% möjlighet att ens kunna jobba inom, sen spelar jag lite wow, sover äter skiter typ det är så det ser ut just nu!

Helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb, tjäna pengar, skaffa eget, skaffa körkort, men wtf det finns inget jobb ju ;(

nästa vecka är det arbetsförmedlingen igen får se vad dom säger.

Och ni kanske förstår varför jag inte har något att skriva om efter som det absolut inte händer något att skirva om, jo det skulle vara alla tankar då, men ibland får jag inte ut dom i ord!

Hoppas iallafall ni mår bra :)

Kommentarer
Postat av: aleeekz - tävling pågår.

Hallå hallå :).

hälsar på och tänkte höra om du mår bra idag :)?tänkte även berätta att jag har två tävlingar pågång i min blogg om du vill vara med :).http://voffsen.blogg.se/2010/january/-tavling-fran-blavinge.htmlhttp://voffsen.blogg.se/2010/january/-tavling-fran-httpcocobycatrinbloggse.htmlHa det så bra :) <3

2010-01-22 @ 10:59:53
URL: http://voffsen.blogg.se/
Postat av: Ammi

fin blogg :)

2010-01-22 @ 12:59:18
URL: http://onlyammi.blogg.se/
Postat av: fotonich - smyckedesigner

Fin blogg du har.P.s har just nu frågestund på min blogg nu, frågorna skall handla om att vara egen företagare . Har du någon fråga ? =)

2010-01-22 @ 16:01:03
URL: http://fotonich.blogg.se/
Postat av: Fenixmona

Godmorgon i stugan! Här är det idag -4 grader, men ljuset är på väg tillbaka! Kramiz

Postat av: Camilla

Sänder lite styrka och ork från norr!

2010-01-23 @ 13:50:13
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Katta

Jag vet totalt vad du menar. Jag tänker för mycket just nu jag med och det gör mig tokig.. Som svar på det du skrev som kommentar hos mig: Det är väl enklare att blunda om skiten händer i ens egna bakgård..

2010-01-25 @ 12:50:26
URL: http://www.metrobloggen.se/gaysha
Postat av: Shoshanna

varför pluggar du inte på högskola? då kan du ju få tex lärarjobben i framtiden. och så är det jättekul att vara student!

2010-01-27 @ 09:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback